Háromnapos lakodalom után vette feleségül párját a Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó

2023.07.28. 07:01
Nagy László egykori magyar válogatott, Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó és Sónyák Szilvia, a Dancing with the Stars online műsorának szerkesztője háromnapos lakodalmat tartott. A szerelmesek július 15-én mondták ki az igent, az esküvő helyszínéül a mándoki Forgách-kastélyt választották.

Nagy László és kedvese, Sónyák Szilvia júliusban háromnapos lakodalmat tartott. A lánykérés fél évvel ezelőtt volt, a nyári esküvő helyszínéül a mándoki Forgách-kastélyt választották, hiszen Szilvi erről a környékről származik. A menyegzőn készült exkluzív felvételeket a TV2 Tények Plusz című műsora mutatta meg először.

Legnagyobb részben családok és barátok alkották a násznépet, de természetesen sok kézilabdás is meghívást kapott, akiket minden földi jóval elláttak. Az esküvőt Sónyák Szilvia szervezte, de kikérte a ma már a Telekom Veszprém csapatának sportigazgatójaként tevékenykedő Nagy László véleményét is.

A menyasszony több ruhát is viselt a szertartáson, és mindegyikről határozott véleménye volt. A ruhakölteményeket Már Róbert divattervezővel terveztette meg. A templomban Vavra Bence énekelt, a táncot Hegyes Berci tanította be nekik. 

Érzelmekből nem volt hiány az esti ceremónián, még Nagy László is könnyekig hatódva mondta el fogadalmát.

Én is érzékeny lelkű vagyok, pont ebből kifolyólag volt az, hogy könnybe lábadt a szemem és elcsuklott a hangom. Szerintem ezzel nincsen semmi gond, függetlenül attól, hogy egy férfinek mindig azt kell mutatnia, hogy erős meg határozott. Persze, amikor erősnek kell lenni, akkor erős az ember, de amikor érzelmekről van szó, akkor előtörhet belőle

– mondta a kétszeres olimpiai negyedik kézilabdázó, aki játékosként 209 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban.

A megható pillanatokat sokáig elhúzódó buli követte, az esküvő fáradalmait a pár később a Balatonon pihente ki.