Véget érhetett Meghan és Harry herceg barátsága Beckhamékkel

2023.07.30. 07:24
Szivárogtatási botrány vethetett véget Meghan Markle és Harry herceg barátságának a Beckham házaspárral.

Alaposan feldühítette David és Victoria Beckhamet az az állítás, miszerint ők szivárogtattak infókat Meghan Markle és Harry herceg életéről. A két házaspár szoros barátsága pedig ezennel véget érhetett – írja a Daily Mail.

A lap emlékeztet, hogy a Beckham házaspár 2018-ban részt vett Meghan és Harry esküvőjén, azonban vendégeskedés nem került viszonzásra. A sussexi hercegi pár ugyanis nem lett meghívva Brooklyn Beckham és az amerikai örökösnő, Nicola Peltz tavaly áprilisi házasságkötésére.

A barátság végét bizonyíthatja az is, hogy a Beckhamék múlt hétvégén az év egyik legnagyobb celebpartijának voltak a házigazdái, amelyen még Kim Kardashian és Serena Williams is a VIP-páholyban bulizott. A hercegi párt azonban sehol sem lehetett látni a bulin.

A lap szerint a szivárogtatás vádja teljesen feldühítette David Beckhamet. A The Mail on Sunday értesülései szerint a vádak egy telefonbeszélgetésben hangzottak el, és véget vetettek a barátságnak. A házaspárhoz közel álló forrás szerint nem valószínű, hogy a két házaspár kibékül. Meghan Markle egyszerűen továbblépett – tették hozzá.