Amanda Bynes bejelentkezett egy mentálhigiénés kezelőközpontba

2023.07.31. 19:55
Amanda Bynes bejelentkezett egy mentálhigiénés központba, ahol a huszonnégy órás felügyelet alatt napi szinten vesz majd részt terápiás foglalkozásokon. A színésznő állítólag maga döntött úgy, hogy több segítségre van szüksége, mint amit az eddigi járóbeteg-ellátása alatt kapott.

A színésznő július elején döntött úgy, hogy nem elég neki az eddigi járóbeteg-ellátás, amit egy Los Angeles környéki mentálhigiénés intézményben kapott, ezért bejelentkezett egy olyan kezelőközpontba, ahol huszonnégy órás felügyelet alatt lesz – írja a TMZ.

A lap információi szerint Amanda Bynes az előző kezelőközpontján keresztül ismerkedett meg ezzel az Orange megyei központtal, amely éppen azért tetszik neki, mert ott a nap huszonnégy órájában orvosok, terapeuták és más betegek között lehet.

Úgy tudni, hogy a színésznő napi rendszerességgel vesz majd részt terápiás foglalkozásokon, és segítenek neki olyan készségeket fejleszteni, amelyeket hasznosítani tud majd, ha elhagyja a kezelőközpontot.

Mint megírtuk, a 37 éves színésznőt július elején, két hét után engedték ki a pszichiátriáról, ahová azután került, hogy márciusban a rendőrök meztelenül találtak rá Los Angeles utcáin.

Egyes források szerint az autóját március 15-én vontatták el, mivel kifogyott belőle a benzin, így ott hagyhatta, és tömegközlekedéssel, illetve stoppolással mehetett egyik pontból a másikba a városban. Elfogása után Bynest 72 órás  pszichiátriai megfigyelés alá helyezték, és csak két hónapja engedték ki.