Jeremy Renner először mutatkozott bot nélkül

2023.08.01. 12:59
Kate Beckinsale születésnapján Sólyomszem már segítség nélkül sétált barátja, Casey Affleck mellett.

Úgy tűnik, most már tényleg megnyugodhatunk Jeremy Renner állapotát illetően. A súlyos januári baleset óta először jelent meg bot nélkül Kate Beckinsale születésnapi partiján, két nappal ezelőtt.

Az 52 éves Renner Casey Affleck társaságában ment el a Kate Beckinsale 50. születésnapját ünneplő partira. A Sólyomszem sztárja, aki a 47 éves Affleckkel a Jesse Jasmes meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford című filmben dolgozott együtt, most először mutatta meg, hogy tud bot segítsége nélkül is járni.

Rennernek a téli balesetben több mint 30 csontja tört el, többször is műtötték. Áprilisban a Disney+ Rennervations eseményen láthattuk a vörös szőnyegen jobb kezében bottal, bal kezével 10 éves lánya, Ava Berlin Renner kezét fogva.

Ezt megelőzően a Jimmy Kimmel Live talkshow-ban lépett fel, amikor bottal táncolta körbe a színpadot. Most végre szabadon és derűsen mozgott Casey Affleck mellett, ami pedig Beckinsale-t illeti, róla a cannes-i filmfesztivál után hallhattunk utoljára, amikor ragyogó megjelenése miatt botoxkezeléssel vádolták, de ő határozottan visszautasította a vádakat.

Gyógyulása alatt Renner egyébként belevágott a vodkagyártásba, és megalapította a Sweet Grass Vodka céget, de reméljük, ez nem akadályozza majd a színészkedésben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport