Rebel Wilson balesetet szenvedett

2023.08.06. 16:34
Rebel Wilson ausztrál színésznő, komikus a napokban balesetet szenvedett a Bride Hard című film forgatása közben a Georgia állambeli Savannah-ban. A rajongóinak a kórházból üzent.

Rebel Wilson a közösségi médiában osztotta meg, hogy a Bride Hard forgatása közben balesetet szenvedett, és kórházba került, ahol össze kellett varrni az arcát. 

NEM így akartam befejezni ezt a filmet! Kórházba kerültem egy tegnap hajnali 4 órakor történt baleset után. Három öltéssel varrták össze az arcom

– írta a csütörtökön megosztott Instagram-sztoriban. 

Ugyan már három hónapja tart a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja – amihez a színészek is csatlakoztak –, a Bride Hard forgatása nem állt le, mivel a független produkció ideiglenes megállapodást kötött. A Deadline beszámolója szerint az ideiglenes megállapodás sok előadóművésznek ad lehetőséget arra, hogy kifizethesse a lakbért, és eltarthassa a családját.

A Simon West rendezésében készülő Bride Hard egy akció-vígjáték, amelyben egy vagány titkos ügynök, Sam (Rebel Wilson) élete eddigi legnehezebb küldetését kapja: gyerekkori legjobb barátnőjének a tanúja lesz.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport