Az árokba sodródott autójával Papp Gergely

2023.08.07. 10:33
A műsorvezető a közösségi oldalán dokumentálta, hogy autójával balesetet szenvedett, ami egy murvás úton az árokba csúszott, és csak autómentővel tudták kiszabadítani.

Mint megírtuk, jelentős károkat okozott a péntek este és szombat hajnalban az országra zúduló, nagy mennyiségű csapadék, illetve az erős szél, aminek következtében az utcákon hömpölygött az esővíz, ami pincékbe, garázsokba, néhol udvarokba és lakásokba is betört. A viharos időjárás okozott némi nehézséget Papp Gergely műsorvezetőnek és barátainak is, akik egy dzsippel vágtak neki a természetnek, ám a felázott talaj miatt az autójuk nem tudott továbbhaladni, így segítségre volt szükségük.

A műsorvezető a közösségi oldalán számolt be bővebben az esetről a 24 órán át elérhető Instagram-történeteiben, ahol képeket is megosztott az incidensről. A fotók alapján úgy tűnik, a jármű a murvás útról lesodródott, majd az árokba csúszott, ahol tengelyig elsüllyedt. Papp és társai ugyanakkor időben ki tudtak szállni az autóból, így senkinek nem esett bántódása – szúrta ki a Bors.

Az árokból ugyanakkor már nem tudták kimanőverezni a dzsipet, ezért autómentőhöz fordultak segítségért, ám Papp annak megérkezéséig is dokumentálta a történéseket. Az autómentő kiérkezését követően a műsorvezető azon képsorokat is megosztotta rajongóival, amint a járgányt próbálják kihúzni az árokból.

Mindez nem volt túl egyszerű helyzet, mivel kezdetben alig tudtak hozzáférni a dzsiphez. Az autómentők azonban végül sikerrel jártak, így sem Papp Gergelynek, sem az autónak nem lett semmi baja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport