„Ha a papa elmenne egy picit öblíteni” – A Lupa Beachen jártunk

2023.08.14. 07:06 Módosítva: 2023.08.14. 07:35
Hiába tapossuk már a nyár utolsó hónapját, a programok sebesen száguldó mókavonatán továbbra sem húzzák be a féket, így a strandokon sem csitul a vízben lubickoló emberek okozta zsivaj. De hogy miért nem érdemes minden hétvégén a fővárosból kiszabadulva, az M7-es autópályán araszolni a dugóban? Az Index a Lupa Beachen kereste a tökéletes Balaton-alternatívát.

Van, akinek csak a tenger, másoknak pedig a kikövezett medencék, vagy éppen a Balaton hozza el az igazi nyárfeelinget, egyvalamiben azonban jó eséllyel mindenki egyetért: a hőség ellen még mindig az a legjobb megoldás, ha egy vízpartra levonulva igyekszünk hűsíteni magunkon, és próbálunk meg kikapcsolódni. Erre a fővárosiaknak is van már lehetőségük, hiszen „Budakalász Balatonja”, a Lupa Beach temérdek vízi és szárazföldi aktivitással várja a a csobbanni vágyókat egész nyáron.

De hogy pontosan mi található a mediterrán tengerpartot idéző strandon, és mi a teendő akkor, „ha a papa elmenne egy picit öblíteni”? Az Index ezekre a kérdésekre is megtalálta a választ!

Ez a támogatott szerkesztőségi tartalom a Lupa Beach közreműködésével jött létre.