Shakira újabb hírességre vethette ki a hálóját

2023.08.14. 14:09
Shakirát korábban Lewis Hamilton Forma-1-es világbajnokkal és Jimmy Butler-rel, a Miami Heat kosárlabdacsapatának sztárjával is hírbe hozták, ám most úgy tűnik, egy rapperrel szűrte össze a levet az énekesnő.

Júliusban azt pletykálták, hogy Shakira a Miami Heat kosárlabdacsapatának sztárjával, Jimmy Butlerrel randevúzott, majd augusztus elején ismét szárnyra keltek azok a híresztelések, miszerint a hétszeres Formula–1-es világbajnok, Lewis Hamilton kivetette a hálóját a popsztárra.

A hírességek állítólag titokban találkozgattak Ibizán. Most azonban a Daily Mail arról írt, hogy

az énekesnő Drake-kel randizott.

A portál beszámolója szerint Shakira és Drake egy Los Angeles-i after partyról szinte ugyanakkor távozott. Egy szemtanú azt mondta, a 46 éves szupersztár és a 36 éves kanadai rapper perceken belül egymás után hagyták el a buli helyszínét vasárnap hajnali fél 4 körül. 

Mint megírtuk, Shakira csúnya, hangos és kifejezetten nagy médiavisszhangot keltő válása után áprilisban elköltözött gyerekeivel Spanyolországból Miamiba, hogy új fejezetet nyisson. Shakira és Piqué 2011 óta tartó kapcsolata tavaly nyáron véget ért, miután kiderült, hogy Piqué megcsalta gyermekei anyját. Shakira ezt nem tudta megbocsátani