Új hírek érkeztek Tekknő Mikiről

2023.08.18. 13:41
Négy nappal kétoldali szívinfarktusa után elhagyhatja a kórházat az MC Hawer és a Tekknő énekese, Benyó Miklós. A színpadra való visszatérésére azonban még várni kell, mert a mulatós zenészre többhetes rehabilitáció vár.

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt, augusztus 14-én szívinfarktus miatt szállították kórházba az MC Hawer és a Tekknő énekesét, Benyó Miklóst, azaz Tekknő Mikit. Négy nappal később most végre elhagyhatta a kórházat.

A mulatós sztár csütörtökön a hivatalos közösségi oldalán azt közölte:

Holnap már hazamehetek hétvégére. Szerencsére a szívem az infarktus következtében szinte elhanyagolható károsodást szenvedett. Hétfőtől néhány hét rehabilitáció a szívklinikán, utána újra találkozunk a fellépéseken.

Bejegyzésében Tekknő megköszönte a rajongóinak a sok jókívánságot is.

Mint kiderült, Benyó Miklós hónapok óta panaszkodott különböző zsibbadásokra, de csak ízületi problémának tudta be ezeket. A kétoldali infarktusa után MC Hawer elmondta, hogy társa három fő eréből kettő, a jobb és a bal oldali ér elzáródott. A jobb oldali teljesen, a bal oldali pedig már 90 százalékban volt elzáródva.

Később azt is elárulta, hogy a már beígért koncerteket egyedül csinálja meg, de a gázsi Tekknőre eső részét eljuttatja neki. Tekknő szerdán már azt nyilatkozta, hogy jól van, és szeretne mihamarabb visszatérni a színpadra, ami reményei szerint pár héten belül lehetségessé válik.