Tóth Gabi már a táncosával nyaral Horvátországban

2023.08.18. 10:58
Nem sokkal egy héttel a válás bejelentése után Horvátországban kapták lencsevégre Tóth Gabit. A szemtanúk beszámolója szerint az énekesnő a táncosával és annak szüleivel utazott el nyaralni a tengerpartra.

Szakítása után egy héttel külföldön szúrták ki a szemfüles internetezők Tóth Gabit. A Reddit-felhasználó beszámolója szerint az énekesnő a táncosával és annak szüleivel nyaralt a horvát tengerparton.

Úgy tűnik, Tóth Gabi és a Fricska táncegyüttes egyik táncosa, Papp Máté Bence Rovinjban készülődik az augusztus 20-i közös fellépésükre. A Szent István Nap hivatalos honlapja szerint ugyanis az énekesnő szegi majd meg a Magyar Pékszövetség Szent István-napi kenyereit a vasárnapi ünnepségen.

A szemfüles internetező még képet is készített Tóth Gabiról és táncosáról, amihez annyit írt, hogy a táncos szülei is velük voltak, és végig egymás karjaiban feküdtek a napozóágyon. A képet ide kattintva tudja megnézni.

Ahogy azt az Indexen is megírtuk, Krausz Gábor séf, Tóth Gabi férje egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg a hírt, hogy hat év után elválnak egymástól az énekesnővel. A sztárpár 2019-ben kötötte össze életét, és még az év decemberében megszületett első gyermekük, Hannaróza is.

A váratlan bejelentést követően szinte azonnal durva pletykák kaptak szárnyra a szakításuk okáról, de annyi biztos, hogy az egykori szerelmesek a közösségi médiában már nem követik egymást, és a sztárséf kiköltözött a közös álomotthonukból.

Sok jel utal arra, hogy Tóth Gabi állítólagos új párjával, a Fricska táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével éli hétköznapjait. A párost egy fideszes eseményen kapták lencsevégre. Krausz Gábor időközben magához költöztette közös lányukat, majd Tóth Gabi nevet változtatott.