Ambrus Attila: Sokáig csak biodíszlet voltam a fiam életében

2023.08.19. 15:12
Hosszú idő telt el, mialatt Ambrus Attila, akit az országban úgy ismertek meg először, mint a viszkis rabló, vezekelt cselekedeteiért, leülte büntetését, majd kiengedték a börtönből, és új életet kezdett. Azóta a bulvármédia figyelemmel kíséri az életét, hogy miként lehet egy ilyen múlt után talpra állni. Friss interjújában arról mesélt, hogy milyenek most a napjai feleségével és két fiával.

Hogy mi az a tett, ami után lehet vezekelni, és mi az, ami után nem, nagyon nehéz megítélni. Mégis, ha valaki őszintén próbál tenni, hogy feloldozást nyerjen, az semmiképp sem rossz kezdet. Ambrus Attila is ezt az utat követte, mialatt a média figyelemmel kísérte őt. Több tucat rablása után, leülve börtönbüntetését, úgy döntött, hogy újrakezdi, és rendes, polgári életet fog élni.

Fő a sikerélmény

Egy friss interjúban, amit a Hot! magazinnak adott, családjáról és hétköznapjairól beszélt. Elmondta, hogy a kerámiázás, a kerámiaművészet az, amiben megtalálta a kiteljesedést, ezt szeretné átadni az új generációknak is. Bár gyermekei még túl kicsik ahhoz, hogy tanítsa őket, gyakran kérik fel önkormányzatok, hogy ismertesse meg a fiatalokkal ezt az ágazatot.

Ezeken a napokon csak a gyerekekkel foglalkozom, akik úgy mennek haza, hogy van sikerélményük. Nagyon lelkesek, általában a szüleiknek készítenek valamilyen ajándékot

– mondta Ambrus Attila a Hot!-nak a Bors szemléje szerint. 

Arról is mesélt, hogy két éve született kisfia nagyon anyás, ezért ő sokáig mint egyfajta „biodíszlet” volt csak jelen, amin nemrég egy igazán szokatlan dolog változtatott. Kiderült, hogy fia imádja a fűnyírást:

Sokáig biodíszlet voltam a fiam életében, a feleségem volt az első célpont, leginkább hozzá bújt. Azonban elkezdte érdekelni a fűnyírás, de annyira, hogy már naponta kéri, hogy indítsam be a fűnyírómat, amíg ő a műanyag nyíróját tologatja mellettem.

Feleségével, Rékával a gyerekek születése óta nem sok időt tudtak kettesben tölteni, de a nagyszülők segítségének hála most erre is lehetőségük adódott.

Sok helyre megyünk a gyerekekkel, de öt év után most először jutottunk el oda, hogy kettesben utazzunk el nyaralni

– fogalmazott Ambrus Réka.

Mint mondták, igyekeznek egyfolytában motiválni és inspirálni egymást férjével, ezért nem ritka, hogy belevágnak valami teljesen újba ketten, és feszegetik a határaikat. Miközben férje a kerámiaalkotásban találta meg a szakmáját, Ambrus Réka a divat világában igyekszik teret hódítani tradicionális magyar mintákat modern ruhakompozíciókkal vegyítő modelljein. Legközelebb augusztus 20-án fognak divatbemutatót tartani a cég új alkotásaiból a budai Várban.