Újabb bokatörés a színpadon, ezúttal a Follow The Flow énekese vitte túlzásba az ugrálást

2023.08.28. 13:49

A balesetről szóló hírt Szakács Gergő osztotta meg Instagram-történetében. Az énekes bicegve, fél lábon ugrálva mondta el követőinek, hogy egy darabig nem tud újra színpadra állni – helyette ül a következő Follow The Flow-koncerteken.

A Strand Fesztiválon a koncert utolsó másodperceiben, ugrás közben sikerült eltörnöm a jobb bokám. Néhány hét, és újra két lábbal ugrálunk majd együtt, addig pedig ülve igyekszem feledhetetlenné tenni a színpadon töltött estéket

– mondta videójában Szakács a strand fesztiválos fellépés után, amit a Blikk vett észre.

Színpadon ugrálások és bokatörések

A Follow The Flow frontemberének esete kísértetiesen hasonlít arra a balesetre, ami a ValMar június végi, a Budapest Parkban tartott koncertjén történt. Ezen a fellépésen az énekesduó egyik tagja, Marics Peti bokája tört el a lelkes ugrálás közepette.

Az énekes nem bírt lábra állni, ezért ülve folytatta a koncertet. Marics Peti azóta gipszben lépett fel a zenekar koncertjein. A ValMar Legutóbbi, strand fesztiválos buliján azonban már csak bokavédő volt az énekesen. A bokatörés valószínűleg nem is hagyott túl mély nyomot az énekesben, mivel ezen a koncerten ismét úgy ugrált a színpadon, mintha mi sem történt volna.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport