Opitz Barbi balhézó anyja bement a rendőrségre

2023.08.30. 16:38
Vasárnap este durva balhé volt Opitz Barbiéknál, az énekesnő édesanyja késsel a kezében ordítozott lánya párjával. Az anya tagadja a vádakat, mint mondta, amint lehet, tisztázza magát. A rendőrség azonban gyanúsítottként hallgatta ki a nőt, aki akár több mint négy év börtönbüntetést is kaphat.

Mint arról beszámoltunk, hatalmas balhé volt Opitz Barbiéknál vasárnap este. A magyarországi X-Faktor hatodik szériájának győztese párjával, Serleg Alberttel tartózkodott otthon, amikor váratlanul megjelent az énekesnő édesanyja lakásuknál. Miután Opitzék ajtót nyitottak, a szomszédok szerint elszabadult a pokol. A nő Sereg Albertre volt mérges, akinek neki is ment. Az egyik szomszéd szerint anya és lánya ordítoztak egymással, majd úgy látták, az anyuka kést is rántott.

Hallatszott, ahogy dulakodni kezdtek, csörömpölt minden, attól féltünk, hogy itt vér fog folyni. Aztán a nőt valahogy kilökdöste Barbi a lakásból az udvarra, ahol tovább ordítoztak, és ekkor ijedtem meg a legjobban, mert – bár nem vagyok benne biztos – szerintem egy kést láttam az anyukánál. Nem használta, csak a kezében volt egypár pillanatig. Aztán elrohant. A rendőrök csak azután érkeztek meg, amikor már nem volt ott

– mondta az egyik szomszéd.

A helyiek rendőröket hívtak, azonban kiékezésükre az anya már elhagyta a helyszínt. A rendőrség tájékoztatása szerint egy férfi – feltehetően Serleg Albert – könnyű sérüléseket szenvedett, a rendőrség egy középkorú nővel szemben zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

Az ügyben Opitz Barbi is nyilatkozott. Elmondása szerint, miután anyja megérkezett hozzájuk, átviharzott a szobán, és nekiesett Serleg Albertnak. 

Tépett és karmolt, ahol csak ért, minden szó vagy magyarázat nélkül. Teljesen lesokkolódtam, először azt sem tudtam, mi történik. Később, mikor kicsit felocsúdtam, igyekeztem megfogni az édesanyját és kitenni valahogy a házból. Nem emelnék soha nőre kezet, most sem tettem, de valahogy meg kellett oldanom a helyzetet, főleg, hogy közben észrevettem, hogy egy kés is van a táskájában

– mesélte az énekesnő.

Megszólalt Opitz Barbi anyja

A Naphire.hu kedden kereste meg Opitz Barbi édesanyját, aki közölte, felháborodott a róla megjelent hírek miatt, ezért közölte, bemegy a rendőrségre, hogy tisztázza magát. A nő nem kívánt bővebben nyilatkozni az ügyben.

A portál felkereste a rendőrséget, amely közölte, 

az ügy feltételezett elkövetőjét gyanúsítottként hallgatták ki.

„Tájékoztatjuk, hogy az ön által említett esettel összefüggésben a BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat, amelyben egy középkorú nőt zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként” – írták.

Az ügyben nyilatkozó ügyvéd, Csontos Zsolt azt is elmondta a lapnak, hogy amennyiben bebizonyosodnak az anya ellen felhozott vádak, 

akár négy és fél év börtönbüntetést is kaphat.

Hozzátette, ez egyelőre csak feltételezés, ugyanis számos körülmény befolyásolhatja az ítéletet.

Hogy mit kap az elkövető, az nagyon összetett dolog. Függ attól, hogy visszaeső, nem visszaeső, büntetett, büntetlen előéletű, milyenek a személyi körülményei, megbánta, nem bánta meg, kártalanított, elismeri a cselekményt, konokul tagad, gátlástalan az elkövetés, kit bántalmazott, milyen okból. Tehát nagyon összetett. Ha valaki büntetlen előéletű és első ilyen ügye van, biztos, hogy nem kap végrehajtandó szabadságvesztést

– mondta az ügyvéd, aki szerint a legvalószínűbb, hogy Opitz Barbi édesanyja felfüggesztett büntetést kap.