Travis Barkernek sürgősen haza kellett mennie Európából

2023.09.02. 10:34
A Blink-182 banda elhalasztotta három koncertjét is, mivel dobosuknak, Travis Barkernek családi okok miatt az Egyesült Államokba kellett utaznia.

Szeptember elején több koncertet adott volna a Blink-182 zenekar Nagy-Britanniában, köztük Glasgow-ban, Belfastban és Dublinban, azonban a zenekar Instagram-oldalán megjelent Insta-story szerint az ottani rajongóknak egy ideig még várniuk kell, hogy élőben hallhassák őket, mivel elhalasztásra kerültek a fellépések.

Családi okok miatt Travisnek haza kellett utaznia az Államokba. A glasgow-i, a belfasti és a dublini fellépéseket így elhalasztjuk. Az Európába való visszatérésével és az új koncertdátumokkal kapcsolatban amilyen hamar csak lehet, több információt árulunk el

– közölték.

Bár azt egyelőre nem lehet tudni, Barkernek pontosan miért kellett sürgősen hazamennie, sokan kezdtek el aggódni várandós felesége, Kourtney Kardashian miatt. Mint ismert, a pár néhány hónappal ezelőtt kötötte össze hivatalosan is az életét, miután a dobos 2021 októberében megkérte kedvese kezét. Kardashian még a nyár elején egy Blink–182 koncerten jelentette be a nagy hírt: gyermeket vár. A fellépés közben egy táblát tartott a magasba azzal a felirattal:

Travis, várandós vagyok.

Azóta már kiderült, hogy a párnak kisfia lesz – aki a hírek szerint az Elvis nevet kaphatja majd –, és ha minden igaz, október és december között jöhet a világra. Barker Európából való sietős távozását egyesek azzal magyarázták, hamarabb születhet meg a gyermek, ám egyelőre úgy tűnik, nem erről volt szó.