Harry herceg annyira unta Beyoncé koncertjét, hogy a telefonjából is alig nézett fel

2023.09.03. 06:13
Ezúttal sem sikerült megkedveltetnie magát jobban az emberekkel Harry hercegnek, aki Beyoncé koncertjén került olyan helyzetben a kamerák kereszttüzébe, amelyben vélhetően nem szeretett volna. Az énekesnő Los Angeles-i koncertjén feleségével és annak születésnapos édesanyjával megjelenő királyi sarj ugyanis látványosan unatkozott az eseményen, amelyet zsebre dugott kézzel, vagy épp telefonját bújva próbál átvészelni.

A világon vélhetően több millióan megvesznének a lehetőségért, hogy egyszer ott lehessenek Beyoncé Knowles valamelyik koncertjén, a harminckétszeres Grammy-díjas énekes azonban láthatóan nem mindenkit ejt egyenlő mértékben ámulatba még akkor sem, ha az illető már ott áll vagy éppen ül a közönség soraiban. 

A brit királyi család fekete bárányai, Harry herceg és felesége, Meghan Markle életében szinte nem telik úgy el hét, hogy ne keverednének valami kellemetlen helyzetbe, így paparazzik érthetően azt is hamar kiszúrták, hogy a pár ott volt Beyoncé turnéjának Los Angeles-i állomásán, a koncert pedig finoman szólva sem nyűgözte le Harryt. 

Olyannyira, hogy a Daily Mail szerint a királyi sarj

AZ EGÉSZ FELLÉPÉS ALATT zsebre dugott kézzel ácsorgott, vagy A TELEFONJÁT BÚJTA UNOTTAN, MIKÖZBEN FELESÉGE, MEGHAN MARKLE ÖNFELEDTEN TÁNCOLT A DALOKRA. 

A házaspár egy privát boxban tekintette meg a koncertet Meghan Markle születésnapos édesanyja, Doria Regland társaságában, megjelenésükre pedig az unatkozó herceg ellenére sem lehetett panasz, ugyanis mindannyian ezüstszínt öltöttek magukra, ami Beyoncé különleges kérése volt rajongói felé. 

Viselkedésével vélhetően nem vált szimpatikusabbá hazájában Harry, ami nem jön neki kapóra, hiszen kemény hét elé néz. A herceg ugyanis egy egy jótékonysági rendezvényre utazik Londonba, amelyet nagyanyja, II. Erzsébet királynő halálának első évfordulóján rendeznek meg, majd a németországi Düsseldorfba repül, hogy részt vegyen az Invictus Gamesen.

A koncerten készült kínos felvételek ide kattintva tekinthetők meg.