Steven Tyler elveszítette a hangját, képtelen a beszédre az Aerosmith frontembere

2023.09.13. 14:29
Steven Tyler hangszálsérülése még súlyosabb, mint először gondolták, de az énekes biztos abban, hogy visszatérhet a színpadra.

Mint azt korábban megírtuk, az Aerosmith amerikai rockzenekar elhalasztotta hat koncertjét észak-amerikai búcsúturnéján, mivel Steven Tyler énekes hangszálsérülést szenvedett.

A zenészhez közel álló források a TMZ-nek elmondták, hogy az énekes a múlt hétvégi Long Island-i koncertje után Bostonba repült a fül-orr-gégészéhez, és a röntgenfelvételek kimutatták, hogy a hangszálai kis túlzással „szétroncsolódtak”.

A kiadvány úgy tudja, hogy a sérülés az Aerosmith koncertjének elején történt, de Steven Tyler végigcsinálta az egész show-t,még a legendás Dream On című számot is elénekelte, ami ilyen körülmények között iszonyatos nehézséget jelentett számára. A közönségnek eközben fogalma sem volt arról, hogy súlyosan sérültek a hangszálai.

A TMZ úgy tudja, hogy Steven Tyler elveszítette a hangját, jelenleg beszélni sem tud, csupán értelmezhetetlen hangfoszlányok hagyják el a száját.

A zenész azonban nem tört össze, nem hagyja, hogy a sérülése megakadályozza a jövőbeni fellépések szervezésében, és továbbra is tervezi, hogy megüti a kockázatos magas hangokat.

„Steven egy állat. Nem lehet megállítani” – mondta róla az egyik forrás.