Tóth Vera: Gabival elég erős karaktergyilkosság történik

2023.09.15. 17:48
Tóth Vera énekesnő interjúban fejtette ki véleményét arról, hogy testvérét, Tóth Gabit milyen támadások érik az utóbbi időszakban a válása és politikai szerepvállalása miatt.

Tóth Gabi és Krausz Gábor még augusztus elején jelentették be, hogy elválnak, ami az egész országot meglepetésként érte. Azóta rengeteg komment árasztotta el a közösségi médiát, de leginkább az énekesnőt érték támadások. A válást megelőzően pedig politikai szerepvállalása miatt is kritizálták őt, amellyel kapcsolatban már igyekezte megvédeni magát, azonban ezúttal a testvére, Tóth Vera sietett a segítségére, aki a Heti Jégbüfé műsor vendége volt.

Ahogy a pár válása kapcsán a beszélgetés során kifejtette, érti azt a szempontot, hogy testvére a család és az anyaság fontosságát hirdette, viszont elmondása szerint valóban hitt benne. 

Soha nem mondta magáról azt, hogy ő a Kárpátok Madonnája meg a Szűz Mária. Ezt valaki mondta róla

– jegyezte meg, hozzátéve:

Gabival kapcsolatban egy elég erős karaktergyilkosság is történik, ami szerintem kimeríti az abúzus és a verbális bántalmazás fogalmát.

Mint azt a műsorban megjegyezte, a karaktergyilkossággal egy embert „szuicid hajlamokba lehet kergetni”, kiemelve, nem menti fel őt, mert minden ember hibázik, de tudja: „amit éppen kijelent, ő tényleg abban van”. Elmondása szerint viszont testvére életében olykor valóban éles váltásokat lehet megfigyelni.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása mellett szót ejtett az énekesnő politikai szerepvállalásáról is, amellyel kapcsolatban hangsúlyozta: „nem azt mondom, hogy ne politizáljon, ne foglaljon állást egy zenész, de én nem tartom jó ötletnek”.  Példaként említette, ennek ellenére ha az olyan énekesek politizálnak, mint Koncz Zsuzsa vagy Bródy János, mégis hitelesnek érzik az emberek. 

Gabitól nem érezték hitelesnek az emberek, hogy esetleg valamilyen pártnak valamilyen hitvallását képviselje. Tőle nem fogadják ezt el. És én ezért mondom, hogy aki olyan, mint Bródy vagy Koncz, annál rendben van ez, mert ott ez a brandnek az egyik része 

– mondta.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 80-20-55-20 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.