Szerenádot kapott Harry herceg egy röplabda meccsen

2023.09.16. 10:41
Németországba utazott a sussexi hercegi pár, ahol megünnepelték Harry herceg 39. születésnapját is. A különleges napon kilátogattak a 2023-as Invictus Games egyik mérkőzésére, ahol egy hatalmas tömeg köszöntötte énekelve a herceget.

Ahogy az Index beszámolt róla, Harry herceg és Meghan Markle a Düsseldorfban megrendezett Invictus Játékok miatt érkezett Európába. A sussexi herceg már szeptember 9-én a kontinensen volt, ugyanis ő mondta a rendezvényen a nyitóbeszédet. Felesége csak a héten csatlakozott hozzá.

Harry herceg pénteken ünnepelte 39. születésnapját. A különleges napon kilátogattak feleségével a Lengyelország–Németország röplabdamérkőzésre, ahol egy hatalmas meglepetés fogadta a herceget a People magazin beszámolója szerint.

A lelátón ugyanis egy kisebb tömeg együtt kezdte el énekelni a Boldog Születésnapot című dalt Harrynek.

A herceg nagyon élvezte a közönség szeretetteljes fogadtatását, amit egy feltartott hüvelykujjal is megköszönt.

Mint írtuk, Harry herceg és Meghan Markle már csütörtökön belefogott a születésnapi ünneplésbe. Sajtóértesülések szerint a pár néhány alkalmazottjával együtt a düsseldorfi Schumacher nevezetű sörfőzdébe érkezett szeptember 14-én este, ahol helyben főzött sört ittak, és hagyományos ételeket fogyasztottak.

Az egyik dolgozó elmondása alapján a herceg különösen felöntött a garatra, mivel hat sört megivott az este folyamán, míg párja csak egyet.