Harry herceg rendesen betintázott

2023.09.15. 11:27
A királyi sarj jelenleg Düsseldorfban tartózkodik, ahol 39. születésnapját is megünnepelte egy sörfőzdében. A vendéglátóegység alkalmazottainak elmondása szerint kissé fel is öntött a garatra, ám nem spórolt a borravalóval.

Harry herceg és Meghan Markle az idén Düsseldorfban megrendezett Invictus Játékok apropójából érkezett újra Európába. Bár a királyi sarj már az általa megálmodott, szeptember 9-én elstartoló rendezvény első napján a kontinensen volt, ő mondta a megnyitóbeszédet, neje csak a napokban érkezett. Úgy tudni, a szeptember 16-ig tartó esemény zárónapján Markle is felszólal majd, ám még ezt megelőzően egy másik fontos évfordulót kellett megünnepelniük, a herceg 39. születésnapját – ami egyébként szeptember 15-re esik. 

A hírek szerint a pár néhány alkalmazottjával együtt a düsseldorfi Schumacher nevezetű sörfőzdébe érkezett szeptember 14-én este, ahol helyben főzött sört ittak és hagyományos ételeket fogyasztottak. Az egyik dolgozó elmondása alapján a herceg különösen felöntött a garatra, mivel hat sört megivott az este folyamán, míg a neje csak egyet.

Frank Wackers főpincér szolgálta ki őket, aki a Daily Mailnek elárulta, bécsi szeletet, csülköt, kolbászt, sülteket és burgonyapürét is ettek, majd munkatársaival együtt egy fehér csokoládés születésnapi tortával lepték meg a királyi sarjat. Wackers kifejtette, a társaság nagyon jól érezte magát, és mindenki nagyon kedves volt velük. Hozzátette, az egyik testőrük, Chris Sanchez még egy vicces megjegyzéssel oda is szúrt a hercegnek, azt mondta:

megölte volna őt, ha rossz a sörük.

Ahogy a vendéglátó tulajdonosa, Thea Ungermann megemlítette a lapnak, kezdetben alig hitte el, hogy a herceg és a neje a vendégük, libabőrös lett tőle, de egy kedves párt ismert meg a személyükben. Ahogy kifejtette, a királyi sarj még meg is ölelte őt, és jókora borravalót hagyott nekik. Míg egy, a herceghez közel álló forrás elmondása alapján a társaság éjfél előtt távozott, hogy a szállodába visszaérve, amint éjfélt üt az óra, nyugodtabb körülmények között köszönthessék fel őt újra.