Először szólalt meg az elvonó óta Molnár Gusztáv

2023.09.18. 08:31
Idén novemberben lesz egy éve, hogy a színész felvette a küzdelmet az alkoholfüggőségével szemben.

Először adott interjút Molnár Gusztáv, miután 265 napot töltött egy komlói klinikán az alkoholfüggősége miatt. Hosszú időn át nem adott hírt magáról, majd augusztusban egy terjedelmes bejegyzésben számolt be a vele történtekről.

Mint arról korábban az Index is  beszámolt , Molnár Gusztáv meglehetősen nehéz hónapokon van túl, mivel – ahogy az tavaly kiderült  – bipoláris zavarral, illetve alkoholproblémákkal is küzdött.

Molnár Gusztáv körül akkor alakult ki nagyobb botrány, amikor volt felesége azzal  vádolta meg , hogy bántalmazta közös gyermeküket, bár a színész mindig tagadta, hogy ilyen történt volna.

Alkoholproblémája már korábbi kapcsolatára is rányomta a bélyegét, második feleségével , Viviennel 2022-ben költöztek külön, 2023 májusában pedig  hivatalosan is felbontották  házasságukat. 

A színész most a Blikknek mesélte el, hogy a bent töltött idő alatt sokszor a tíz másodperc is tíz évnek tűnt számára.

Molnár Gusztáv nehéz időszakon van túl, de a lapnak megjegyezte, hogy rengeteg támogatást is kapott, hogy végig tudja csinálni. Azt hitte, hogy feladja majd a küzdelmet, és 2023 őszét sem éli már meg.

Ma már nem szégyellek semmit, hiszen rengeteget tanultam a betegségemről, arról, hogy mi hogyan működik ilyenkor. Visszatekintve, sokszor szégyelltem magam, és rettenetesen cikinek találom, ahogyan akkor viselkedtem, de ma már tudom, hogy az alkoholizmus egy betegség, a függőséget pedig tisztelni kell

– fogalmazott.

A rengeteg küzdelem után most novemberben ünnepli az első születésnapját, amiről úgy hiszi, sokkal fontosabb, mint a biológiai.