Russell Brand először reagált nyilvánosan az őt ért vádakra

2023.09.23. 20:42
Russell Brand brit színész, humorista és tartalomgyártó influenszer egy háromperces videóban reagált azokra a vádakra, miszerint a múltban több nővel szemben is nemi erőszakot, illetve szexuális visszaélést követett el.

Mint írtuk, az ismert humoristát és színészt négy nő vádolja bántalmazással. Brand tagadja a vádakat, azt állítja, hogy kapcsolatai kizárólag beleegyezésen alapultak. A Sunday Times, The Times és a Channel 4 tévécsatorna közös oknyomozása szerint a 2006 és 2013 között bántalmazott négy nőn kívül mások is komoly vádakat fogalmaztak meg Brand ellen.

A komikusból az utóbbi időben életmód-tanácsadó influenszerré avanzsált és különböző közéleti témákat körüljáró tartalmakat készítő Brand tagadta a vádakat, mondván az összes valaha volt kapcsolata konszenzusos volt.

Brand első nyilvános megjegyzéseit az üggyel kapcsolatban egy X-en közzétett videóban tette pénteken – szúrta ki az NBC News.

Egy nyilvánvalóan rendkívüli és kimerítő héten vagyok túl. Nagyon köszönöm a támogatásotokat és azt, hogy megkérdőjeleztétek az információkat, amelyeket bemutattak nektek

– mondta Brand a videóban.