Megszólalt Bálint Antónia a szakításáról

2023.09.29. 21:17
A hétfőn induló Nyerő Páros című műsorban ugyan még egy párként szerepelnek, de Bálint Antónia és Bársony Farkas között újra fellángoltak az indulatok.

Bársony Farkas a közösségi oldalán írt arról, hogy „szeretetben és békében” szakított Bálint Antóniával még tavasszal, amelynek az is része volt, hogy elvállalja a műsorban való szereplést.

Toncsi kérésére (médiakarrierje, anyagiak) és a szép elválás jegyében részt vettem még vele ebben a műsorban, amelyben egyébként csak megerősödött a szakítási döntésem helyessége

– fogalmazott Bársony Farkas.

A férfi ezzel kapcsolatban nem kívánt többet elárulni a Blikk megkeresésére, Bálint Antónia viszont nyitottabb volt. Az egykori műsorvezető elárulta, hogy nem a pénz miatt mondott igent a műsorra, hiszen saját elmondása szerint konzekvensen nemet mondott – talán egy-két alkalomtól eltekintve – nyolc évig mindenféle, a médiával kapcsolatos megkeresésre, még a Nyerő Páros megkeresésére is.

Azt sem kérdeztem meg, mennyi pénzt fizetnek. Nagyon sokat dolgoztam, tanultam azért, hogy a civil életben tudjak érvényesülni. Nyolcéves korom óta épült a médiakarrierem, húsz évig mint műsorvezető dolgoztam. Az én médiakarrierem a saját döntésem alapján 2015-ben véget ért. Semmiféle médiakarriert nem akartam, saját döntés alapján kezdtem teljesen más munkát, amibe sok energiát fektettem, sokat kellett tanulnom

– mondta a lapnak az egykori szépségkirálynő.

Hozzátette, hogy éppen a párja buzdította arra, hogy hallgassák meg a műsorkészítőket, mert ő nyitott volt a Nyerő Párosra. Bálint Antónia azt is elárulta, hogy Farkas március elején egy pénteki napon elviharzott tőle, szombaton írt egy szakító levelet, majd vasárnap ott állt az ajtajában, hogy nem is úgy gondolta.

Az ajtón keresztül beszélgettünk. Nem engedtem be a lakásomba, és megmondtam neki, hogy nem vagyok átjáróház, elfogadtam a döntését. Ezt azonban nem hagyta annyiban. Folyamatosan programokra hívott, amiket én eleinte visszautasítottam. Aztán annyira kitartó volt, hogy elkezdtünk ismét együtt lenni. Sok helyre, rendezvényekre, vidékre eljártunk együtt, ismét szerettem vele lenni, de bennem nem múlt el nyomtalanul, amit tett 

– magyarázta, hozzátéve, hogy „amikor Farkas a Nyerő Páros után vissza akart költözni, azt én már nem akartam. Nem mondhatok mást, csak az igazat”.