Demcsák Zsuzsa a volt férjéről vallott

2023.09.29. 17:34
A műsorvezető tavaly ősszel jelentette be, hogy férjével külön utakon folytatják. A válást azóta már hivatalosan is kimondták, és Demcsák Zsuzsa most arról vallott, hogy milyen hatással volt indiai származású exférje az életére.

Mint megírtuk, Demcsák Zsuzsa még tavaly októberben osztott meg egy hosszabb közleményt a közösségi oldalán, amelyben bejelentette: férjével, Krishan Dangwallal úgy döntöttek, elválnak egymástól. Akkori nyilatkozatában úgy fogalmazott:

Jövőbeli, munkával kapcsolatos terveink olyan hosszú időre választanak el egymástól, ami sajnos nem teszi lehetővé a házasságunk fenntartását. El kell engednünk egymás kezét, de mindig ott leszünk egymásnak mint legjobb barátok.

A válást azóta már hivatalosan is kimondták, és a műsorvezető most a Best Magazinnak nyilatkozott arról, hogy a volt férje „gyökeres hatással” volt az életére, és saját elmondása szerint sokat köszönhet neki.

„Az én csodálatos volt férjem hatása ebben vitathatatlan. Nagyrészt Krishannak köszönhetem, hogy ma ilyen jól vagyok, ő az, aki gyökeres hatással volt az életemre” – fogalmazott a lapnak Demcsák Zsuzsa.

A műsorvezető kifejtette, hogy a volt férje tanította meg neki például azt, hogy egyes fűszerek milyen szerepet játszanak az élettani folyamatokban, illetve azt is, hogy reggel az első pohár vizet kortyokban kell meginni. Az életmódváltásával kapcsolatban pedig elmondta, hogy nem eszik importzöldségeket, de a húst és a cukrot is elhagyta az étrendjéből.

Egyedül a gyerekeim miatt főzök kétfélét, nekik ugyanis az én étrendemet nem kell követniük. Ugyanakkor az életmódváltással és a rendszeres sporttal jó példával járok előttük is

– mondta.

Szörnyűnek tartja azonban, hogy sokan azt hiszik, ő is a többek által alkalmazott inzulinmódszert követi. „Mélységesen ellene vagyok, hogy valaki cukorbetegeknek szánt gyógyszerrel akar fogyni” – tette hozzá Demcsák Zsuzsa.

A túlzásokban sem hiszek, ami jólesik, azt megengedem magamnak. De ajánlanám mindenkinek a 80 százalékos módszert. Ez csak annyit jelent, hogy nem kell magunkat degeszre enni, elég csak a 80 százalékot, és akkor nem terheljük túl az emésztőrendszerünket. A személyre szabottság és a holisztikus szemlélet nagyon fontos, és persze, a rendszeres orvosi ellenőrzés is 

– jegyezte meg a műsorvezető.

Mint ismert, Demcsák és Dangwal még 2019-ben, az  Ázsia Expressz forgatásán ismerkedtek meg egymással Srí Lankán. Rövid idő alatt szerelembe estek, és előbb Ázsiában, majd 2020-ban Magyarországon is oltár elé álltak, hogy hivatalossá tegyék a házasságot. A műsorvezető az év elején a Hot! magazinnak fejtette ki bővebben, hogyan vészelte át a szétválásukat követő időszakot