Már semmi sem lesz a régi, leváltották a Rick és Morthy hangját kölcsönző szinkronszínészt

2023.10.16. 15:48
Hiába ejtették az ellene felhozott erőszak vádját, már biztosan nem Justin Roiland lesz Rick és Morty szinkronhangja a népszerű sorozat hetedik évadában. A főszereplőket megszólaltató író-producert Ian Cardoni és Harry Belden váltja.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, kirúgták a Rick és Morty széria eleje óta a Rick Sanchez és unokája, Morty eredeti hangját kölcsönző Justin Roilandot, akit volt barátnője súlyos dolgokkal, többek között erőszakkal vádolt meg. Később azonban az ügyészség bizonyítékok hiányában megszüntette az eljárást a kultikus rajzfilmsorozat társalkotójával szemben, de az ügy nem maradt ennyiben.

Az vádak ugyanis valóban komoly lavinát indítottak el, így az ügy ejtése ellenére sincsen visszaút Roiland számára a sorozatba. Az Egyesült Államokban október 15-én bemutatkozó – az itthon az HBO Maxon október 16-tól látható – 7. évadban már biztosan

NEM Ő KÖLCSÖNZI A FŐSZEREPLŐK HANGJÁT.

A legfrissebb bejelentésből az is kiderült, hogy már az utódok is megvannak:

Rick Sanchez hangja mostantól Ian Cardoni, míg Morty Smith-t Harry Belden szólaltatja meg

– írja a Deadline

A Rick és Morty 2013-ban indult, és egy szociopata zseniális tudós kalandjait járja körül, aki eredendően félénk unokáját őrülten veszélyes kalandokra hurcolja az univerzumban.