Cate Blanchett magára haragította újdonsült szomszédait

2023.10.24. 16:42
Az 54 éves színésznőnek szülőhazájában, Ausztráliában, Los Angelesben és most már Angliában is van egy háza. Utóbbinál még zajlanak az építési munkálatok, ami nem kicsit dühítette fel Cate Blanchett új szomszédait a cornwalli tengerparton.

Cate Blanchett nagyon magára haragította új szomszédait Angliában, mivel a munkások állítólag „megállás nélkül” fúrnak az új, 1,6 millió fontos (70 millió forintos) cornwalli házában.

A Gyűrűk Ura 54 éves sztárja három évvel ezelőtt vásárolta meg a tengerparti házat, melynek projektjén férjével, Andrew Uptonnal együtt dolgoztak. Lebontották az épületet és helyére egy öt hálószobás „öko-otthont” építenek – írja a Mirror.

A helyiek azt állították, a zaj pokollá teszi az életüket.

Amikor a nap bármely szakában kinyitod az ablakot és fúrást hallasz, az megkeseríti az életedet

– mondta az egyik helyi lakos és hozzátette, „a turizmus elengedhetetlen itt. Ez a zavargás nem tette túl népszerűvé a tulajdonost.”

A párnak Sussexben is van egy 5 millió fontos háza, és állítólag ott is munkálatokat terveznek. A színésznő elképzelése, hogy viktoriánus stílusú, fallal körülvett kertet épít az ingatlanhoz, hogy a területet saját virág- és zöldségtermesztésre használhassa.

A pár 2015-ben vásárolta meg első angliai ingatlanát, miután örökbe fogadták újszülött kislányukat, akit Edithnek neveztek el.

Sok gyermeknek nem adatik meg az a szerencse, mint például a mi három fiúnknak, hogy a biológiai szüleivel nőjön fel, így csodálatosnak gondoljuk, hogy ezzel a kislánnyal bővülhetett a családunk

– mondta akkoriban Cate Blanchett.