Margot Robbie és Ryan Gosling nagyon jót tesznek egy film franchise-jának

2023.10.12. 06:01
Josey McNamara, az Ocean's 11 producere az egekbe magasztalta a Barbie-film sztárjait, Margot Robbie-t és Ryan Goslingot. A BFI londoni filmfesztiválon nyilatkozott a készülőben lévő legújabb Ocean's-filmről és elmondta: a színészek csodálatosak együtt.

Az Ocean's 11 producere úgy fogalmazott, 

még nem árulhatok el sok mindent, de a legfőbb célunk, hogy hitelesek maradjunk a filmfranchise-on belül. Izgatott vagyok, hogy a nézők is megtapasztalják, amikor elkészül. 

Tavaly óta „dolgoznak aktívan” a Carrie Solomon által megírt 1960-as évek Európájában játszódó előzményfilmen – melyben a Barbie sztárjai játszanak. Margot Robbie és Tom Ackerly a LuckyChap, Roach és Michelle Graham pedig az Everyman Pictures producerei lesznek. Gary Ross, Olivia Milch és Josey McNamara, a LuckyChap producerei a Village Roadshow mellett, amely a film társfinanszírozásában is részt vehet – írja a Deadline.

Az Ocean's franchise-t Steven Soderbergh indította útjára 2001-ben, és az 1960-as Rat Pack-film alapján készült. George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon és Julia Roberts játszott a filmben, amely végül több mint 450 millió dolláros bevételt hozott világszerte.

Az Ocean's Twelve című folytatás 2004-ben került a mozikba, majd 2007-ben az Ocean's Thirteen. 2018-ban került a mozikba az Ocean's 8, melyben Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Mindy Kaling, Awkafina, Helena Bonham Carter és Rihanna női főszereplőkkel szerepelt.