Betegség miatt késik Tóth Gabi válásáról szóló új dala

2023.10.24. 13:05
Az énekesnőnek súlyos mandulagyulladása van, ezért nem jelenik meg Átkozott nyár című dala. A dalpremierre továbbra is várni kell.

„Sajnos erős mandulagyulladásom van napok óta, ami nem javult, és egy fájdalmas tályogot hozott nekem. Emiatt én nem tudok nektek ma új dalt hozni, de megfelelő orvosi és gyógyszeres kezeléseket kapok, szóval igyekszem minél hamarabb meggyógyulni, és bemutatni nektek legújabb dalomat. Vigyázzatok magatokra, és ölellek benneteket!” – írta az Instagramon Tóth Gabi.

Tóth Gabi korábban arról számolt be, hogy október 24-én jelenik meg Átkozott nyár című dala, amelyben összefoglalja az elmúlt időszak őt érintő eseményeit: a szerzemény a válásáról fog szólni. Az énekesnő és volt párja, Krausz Gábor séf augusztus elején jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk. Az énekesnő az Instagram-oldalán harangozta be, hogy érkezik a dal.

 Jövő hét kedden (október 24-én) Átkozott nyár-dalpremierem lesz a Petőfi rádióban, majd utána Csóka Peti gitárosommal és Duka Laci prímás barátommal muzsikáljuk nektek élőben pár régebbi dalomat. Hamarosan jövök a részletekkel!

– írta. Ahogyan arról az Index is beszámolt, Tóth Gabi és Krausz Gábor válása heteken belül elkezdődhet, és úgy tűnik, zökkenőmentesen zajlik majd, hiszen sikerült békésen megegyezniük lányuk, Hannaróza felügyeletéről.