Travis Kelce játéka fényévekkel jobb, ha Taylor Swift is a meccsen van

2023.10.26. 08:19
Taylor Swift és Travis Kelce párosa néhány hete robbantották fel az internetet új románcukkal, de úgy néz ki, hogy az amerikai focista is felszántja a pályát, ha kedvese is jelen van. Travis Kelce és testvére, Jason legutóbbi podcastepizódjukban arról is szót ejtettek, milyen jó hatással van az NFL-játékosra új kapcsolata a világhírű énekesnővel.

Szerdán jelent meg Travis Kelce és testvére, Jason legújabb podcastepizódja, amelyben a sztárjátékos testvére úgy fogalmazott,

Amikor Taylor Swift is ott van a meccsen, átlagosan 99 yardot teszel meg, viszont amikor csak a barátaid és a családod van ott, akkor mindössze 46,5 yardot futsz meccsenként.

Travis erre csak úgy reagált, hogy ő sem tudja megmagyarázni ezt a hatalmas különbséget. Tény ugyanis, hogy amióta Swift is tiszteletét teszi a meccseken, tarol a Kansas City Chiefs csapata − vasárnap is 31–17-re verték meg a Los Angeles-i csapatot.

A sztárfocista edzője, Andy Reid (Big Red) is áldását adta bimbózó kapcsolatukra, ugyanis amikor Kelce-ről kérdezték, azt nyilatkozta,

egyre csak javul a játéka, úgyhogy Taylor addig maradhat, ameddig csak akar

− írja a People. Ezt Travis Kelce jó pontnak vélte és azt mondta, „ha már Big Red is elismer, akkor tuti jól csinálok valamit”.