Dua Lipa is az NFL-ben keresi a szerelmet, de kissé mellényúlt

2023.10.28. 08:45
Miután Taylor Swift és Travis Kelce nyilvánosságra hozták kapcsolatukat, egy másik énekesnőnek is megjött a kedve, hogy a sportolók között keresse a szerelmet. Dua Lipa X-oldalán adta fel a „hirdetést”, ami elég célzottra sikerült.

Már lassan egy hónapja, hogy Taylor Swift és Travis Kelce felvállalták kapcsolatukat, amit hatalmas éljenzéssel fogadtak a rajongók. Az NFL-sztár életére is igazán jó hatással van kapcsolatuk, Kelce testvére szerint Travisnek sokkal jobb a teljesítménye, ha Swift is a meccsen van

A sztárvilágban látszólag inspirálóan hatott Swift és Kelce románca, ugyanis Dua Lipa is úgy döntött, az amerikai focisták között akarja megtalálni új párját. Egy X-en közzétett posztban meg is osztotta, kit szemelt ki magának, amivel szinte sokkolta követőit.

Az albán származású énekesnőnek igazán felkeltette érdeklődését George Kittle, a San Francisco 49ers tight end játékosa, és nagy a valószínűsége, hogy nem csak játékával, hanem külsejével is. A bökkenő csupán annyi, hogy Kittle 2019 óta házasságban él Claire Till egykori baseballjátékossal. 

Erre a tényre a futballrajongók hívták fel az énekesnő figyelmét:

Most már ilyen lazán kezeljük, hogyha valakinek családja van? Felesége és gyerekei vannak, ez tiszteletlenség

– írta egy kommentelő. Dua Lipa ezeket a figyelmeztetéseket hamar észrevehette, ugyanis már nem elérhető a Kittle-nek szóló posztja.