Tóth Gabi fáradt, Isten tenyerébe hajtja fejét

2023.10.30. 19:44
Megjelent Tóth Gabi új dala, amely az Átkozott nyár címet kapta. Korábban az énekesnő már elárulta, hogy ezzel a dallal próbálja átadni, mit is élt át az elmúlt hónapokban, miután kiderült, külön utakon folytatják Krausz Gábor séffel.

Augusztus elején bombaként robbant a hír, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor elválnak. A sztárszakács közösségi oldalán tette közzé a hírt a válásáról. Nem sokkal később kiderült, hogy az énekesnő egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot. Új kapcsolatukra akkor jöttek rá a rajongók, amikor Tóth Gabi egy ártatlannak tűnő kommentet hagyott a Fricska táncegyüttes Instagramján.

Míg az elmúlt hónapok eseményeit Krausz Gábor tánccal, addig az énekesnő egy dallal próbálta lezárni. Tóth Gabi új száma hétfő este jelent meg Átkozott nyár címmel YouTube-on, egy óra alatt közel kilencezren voltak rá kíváncsiak.

A dalhoz egyébként az énekesnő néhány sort is írt a közösségi oldalán, amelyben tisztázza, ő is csak ember, és neki a szíve diktál.

Mindig is különc voltam, ez nem újdonság, ezért igyekeztem megtalálni azokat az embereket, akik ezt megértik és elfogadják

– hangsúlyozta, hozzátéve: mindenhez két ember kell, és életünk fontos döntései nem csak rajtunk múlnak. „A címadás nem véletlen, hisz azt üzeni, hogy az életünkben sajnos előfordulnak fájdalmas pillanatok, amiket nehéz megélni, viselni” – magyarázta.

Ez a nyár kemény volt, de szerencsére az, amim van, az enyém, és nem veheti el tőlem senki

– fogalmazott az énekesnő. „Nem vagytok egyedül, mindig van miért, kiért küzdeni, továbblépni” – üzente rajongóinak Tóth Gabi.

A dalszövegben – bár a bulvárhírek mást mondanak – az énekesnő arról énekel, hogy az egész nyár folyamán „társam nem volt más, csak a magány”. Bukott kapcsolatát Krausz Gáborral „elesett szerelemként” jellemzi, amire egyikük sem számított.

Mondd meg, Isten, mi lesz énvelem
Milyen terhet szántál még nekem
Fáradt vagyok, lehunyom a szemem
S tenyeredbe hajtom a fejem

– hangzik a következő verze. A dal szövege szerint az énekesnőnek nem maradt más, csak a zene, s egy reményteli sorral búcsúzik: „Megélek még száz csodát, mit kislányomnak adok még tovább”.