Újabb budapesti fotók készültek Johnny Deppről, ezúttal egy temetőben

2023.11.05. 15:12
Véget ért a Modi című film forgatása Budapesten. A rendezői székbe Johnny Depp huppant, akiről friss fotók készültek a magyar fővárosban.

Mint azt korábban megírtuk, Johnny Depp Budapestre érkezett, hogy leforgassa legújabb filmjét, a Modit. Korábban a főváros több pontján is lencsevégre kapták a világhírű színészt munka közben, köztük a budai várban és az Andrássy úton is.

A forgatásról most friss képeket osztott meg Antonia Desplat színésznő, akitől nemrég több mint 4 millió forint értékben loptak el ékszereket, okmányokat és bankkártyákat.

A rendőrség már másnap kézre kerítette a tettest a Blaha Lujza téri aluljáróban, és előállítása pillanatában is a színésznőtől ellopott okosórát viselte. A gyanúsított a kihallgatásakor beismerte tettét. A BRFK gyors intézkedésén annyira meghatódott a színésznő, hogy elsírta magát.

Hozzászokott a lesifotósokhoz

Johnny Depp nemrég arról beszélt, hogy 23 éves kora óta felismerik, bárhová megy, ami nagy teher lenne bárki számára.

„Fiatalkorom óta hotelablakok és repülőgépablakok mögött élek. Ez egyszerre átok és ajándék. Az ember szenved a magánytól és a kiváltságtól, hogy sok helyet láthat, és valami kreatív dolgot csinálhat, kifejezheti magát a művészeten keresztül. De közben eltávolodik minden normálistól. Másrészt korábban én sem tartottam magam normálisnak” – fűzte hozzá.

Sok egyéb dolog mellett arról is mesélt, hogy létrehozott egy produkciós céget, ami boldogsággal tölti el. „Nem érzem szükségét annak, hogy amerikai stúdiókkal dolgozzak az Egyesült Államokban” – hangsúlyozta a Corriere olasz lapnak adott interjúban.