Leonardo DiCaprio magához ragadta a mikrofont és rappelni kezdett a születésnapi gigapartiján

2023.11.15. 21:21
Hollywood legnagyobb sztárjaival, Beverly Hillsben ünnepelte 49. születésnapját Leonardo DiCaprio, ahol annyira elengedte magát, hogy még rappelt is egyet.

A kaliforniai Beverly Hills exkluzív negyedében, egy magánlakásban gyűlt össze Hollywood krémje szombaton, hogy megünnepelje Leonardo DiCaprio 49. születésnapját – írja a Daily Mail

DiCaprio önfeledten táncolt a sztárokkal teli gigapartin, sőt, egy széken ülve, magasba emelve ünnepelték.

Az este legszokatlanabb pillanata mégis az lehetett, amikor a DiCaprio magához ragadta a mikrofont, majd a Gang Starr és a Nice & Smooth 1994-es DWYCK című dalára rappelni kezdett. 

A Titanic sztárja, aki alakításain kívül arról híres, hogy szinte kizárólag 25 év alatti szupermodellekkel randizik, fekete pólóban, farmerben és baseballsapkában ünnepelte a jeles eseményt. Az A listás partin többek között olyan sztárok bukkantak fel, mint Beyonce és férje, Jay-Z, Lady Gaga, Kim Kardashian, Salma Hayek, Chris Rock, Kate Beckinsale, Zoe Kravitz és Channing Tatum, továbbá Rita Ora, Zoe Saldana és Snoop Dogg is.

Leonardo DiCapriónak egyébként a születésnapján kívül is bőven akad oka az ünneplésre, hiszen, ahogyan nemrég az Index is beszámolt róla, élete egyik legnagyobb átalakulását hozza az október 19-e óta a magyar mozikban látható, Megfojtott virágok című filmben, amely Martin Scorsese rendezésében érkezett a nagyvászonra. A Megfojtott virágok története az 1920-as évek Amerikájába kalauzol, egészen pontosan Oklahomába, és az oszázs indiánok életébe enged egy jó mély betekintést.

Hogy az Indexen milyen értékelést ért el a film, itt látható.