Leonardo DiCaprio ismét egy fiatal nőt hálózhatott be

2023.07.03. 13:46
A színészt egy eddig ismeretlen nő oldalán kapták lencsevégre, így máris elindultak a találgatások azzal kapcsolatban, ő lehet-e az új kiszemelt – holott egy hónappal ezelőtt még a 28 éves Neelam Gill-lel fotózták le.

Leonardo DiCaprio a párkapcsolatok terén igyekszik a fiatalabb barátnők felé tendálni, ám azt követően, hogy tavaly szakított szerelmével, az éppen 25. életévét betöltő Camila Morrone-nal, elterjedt az a pletyka, hogy ezen életkor felett már nem szemel ki senkit magának. A történtek óta összeboronálták már többek között a 28 éves Gigi Hadiddal, a 23 éves Victoria Lamasszal, a 28 éves Maya Jamával, a 19 éves Eden Polanival és a 22 éves Meghan Roche-csal. 

Egy hónappal ezelőtt pedig egy újabb nő, a 28 esztendős brit modell, Neelam Gill tűnt fel a láthatáron, akivel az édesanyjával együtt egy elegáns étterembe mentek vacsorázni. Egyes források később arról számoltak be, nem fűzik őket gyengéd szálak egymáshoz, mivel Gill a színész egyik barátjával ápol szorosabb viszonyt – ám ha DiCaprióról van szó, akkor sosem lehet tudni.

Tekintve, hogy a színészt igen sűrűn látni hölgyek körében, nem véletlen, hogy szinte minden alkalommal, amikor egy olyan nővel jelenik meg, akivel addig még nem mutatkozott, azt feltételezik, új kiszemeltről van szó. Neelam Gill óta igen nagy volt a csönd DiCaprio körül, ám a hétvégén ismét egy titokzatos hölggyel együtt érkezett helikopterrel Hamptonsba, majd a landolást követően egy biztonsági csapat segített nekik átpakolni a csomagjaikat egy fekete terepjáróba – írja a Page Six.

Hogy pontosan ki lehet ő, arról egyelőre semmilyen információ nincs, ám az előkerült képek alapján elmondható, nem valószínű, hogy 30 évnél idősebb lenne – ami DiCaprio szerelmi múltját nézve már nem újdonság.