„Világklasszis s*ggfej vagy!” – írta Brad Pitt fia édesapjáról, a színésztől rettegnek a gyerekei

2023.11.21. 10:22
A közönség hiába rajong érte, gyerekei körében korántsem népszerű Hollywood egyik legsikeresebb színésze, Brad Pitt. Az 59 éves édesapa és korábbi felesége, Angelina Jolie által örökbe fogadott Pax Jolie-Pitt szerint édesapja igazi szörnyeteg, akitől rettegnek fiatalabb testvérei, igazi arcát pedig mindenki más is megismeri idővel – avagy minek az embernek ellenség, ha van családja?

Egy apa és gyermeke vagy gyermekei közötti kapcsolat jó esetben meghitt, közeli és biztonságot nyújtó, azonban aligha mondhatják el mindezt édesapjukkal való viszonyukról Brad Pitt és Angelina Jolie gyermekei. Ez annak fényében aligha meglepő, hogy a meglehetősen viharos váláson túleső sztárpáros gyerekei közül állítólag többet is bántalmazott korábban a színész, a viszonyuk pedig, úgy tűnik, azóta sem különösebben javult. 

Legalábbis a Daily Mail napokban nyilvánosságra hozott információi pontosan ezt bizonyítják, a lap ugyanis egy korábban nem látott Instagram-történet képernyőfotóját osztotta meg, amelyet a korábbi házaspár örökbe fogadott gyermeke, Pax Jolie-Pitt tett közzé még 2020-ban apák napja alkalmából, üzenetéből azonban egyáltalán nem a hála és a szeretet sugárzik. 

Világklasszis s*ggfej vagy! Állandó pokollá tetted a hozzám legközelebb állók életét. Azt mondhatsz magadnak és a világnak, amit akarsz, de az igazságra egy napon fény derül

– írta a fiú, aki posztjához ráadásul édesapja azon képét választotta, amikor átvette az Oscar-díjat a Volt egyszer egy… Hollywood című filmben nyújtott alakításáért.

Ráadásul itt még nem ér véget a bejegyzés, az örökbe fogadott fiú sajátos stílusban köszöntötte fel Pittet, ha már apák napja alkalmából született meg a bejegyzése. 

Szóval boldog apák napját, te kib*szott, szörnyű emberi lény

– zárta a publikálást követően szinte azonnal törölt sztoriját az akkor csupán 16 éves Pax Jolie-Pitt. 

Angelina Jolie még 2007-ben fogadta örökbe Paxot a vietnámi Ho Si Minh-város egyik árvaházából. A fiú akkor mindössze hároméves volt, biológiai anyja heroinfüggő volt, aki születése után magára hagyta. Brad Pitt a következő évben hivatalosan is örökbe fogadta a fiút, akivel azonban nem tűnik úgy, hogy egykönnyen megjavul a kapcsolatuk. A négy legfiatalabb gyermek, akit Pitt fia állítása szerint rettegésben tartott, a most 18 éves Zahara, valamint a pár három biológiai gyermeke, a 17 esztendős Shiloh, valamint a 15 éves ikrek, Knox és Vivienne.

Pax Jolie-Pitt bejegyzésének képernyőfotója ebben a cikkben tekinthető meg.