Fordulóponthoz ért az RTL története, távozik a csatorna kulcsfigurája

PAP 5262
2023.11.28. 13:24
Szervezeti átalakítást hajt végre az RTL a saját gyártású műsorokért felelős területén. Ennek részeként az RTL kezdeményezésére Herman Péter, az RTL Magyarország drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatójának, kreatív producerének munkaviszonya a felek közös megegyezésével megszűnik – adta hírül a csatorna hivatalos közleményében.

Herman Péter 25 éve vesz részt az RTL műsorainak gyártásában. A Mónika Show-val kezdődően – a Barátok közt és a hírműsorok kivételével – az RTL szinte összes saját gyártású produkciójának és fikciós sorozatának alkotója és aktív részese volt.

Nehéz lenne felsorolni, amit Pierre-nek köszönhet nemcsak az RTL, de a nézőink is. Pierre több mint két évtizedes alkotómunkája nagy hatással volt mind az RTL, mind pedig a hazai televíziózás, illetve sorozatgyártás történetére. Köszönöm, köszönjük Pierre munkáját, és nagyon sok sikert kívánunk neki a továbbiakban

– nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

A pozíció betöltéséről a médiavállalat később dönt. Az átszervezés ideje alatt Kolosi Péter veszi át Herman feladatait – derül ki a közleményből.

(Borítókép: Papajcsik Péter / Index)