Bejelentették a jövő évi SZIN első neveit

GettyImages-1476895578
2023.12.11. 10:29
A fesztivál közleménye szerint a jövőre augusztus 28–31. között megrendezett Szegedi Ifjúsági Napokon Armin van Buuren mellett Kamrad is ott lesz.

Még véget sem ért a 2023-as év, máris bejelentették a jövő nyár legnagyobb fesztiváljainak első fellépőit. Legutóbb a Balaton Sound szervezői hozták nyilvánosságra, mely hírességekkel lehet majd találkozni Zamárdiban 2024-ben, ezúttal pedig a Szegedi Ifjúsági Napokon fellépő első előadók kilétére derült fény.

A SZIN-t jövőre augusztus 28. és 31. között rendezik meg a Szegedi Partfürdő területén, a Tisza partján, és a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közlemény szerint két világhírű sztár is a fellépők között lesz: a holland DJ, Armin van Buuren és a lengyel származású német előadó, Kamrad.

Ahogy a közleményben megfogalmazták, jövőre is a Szegedi Ifjúsági Napok fogja zárni a fesztiválszezont, amire ismételten közel 200 koncerttel készülnek.

Idén már a fesztivál kezdete előtt elfogyott az összes bérlet, meg is kellett növelni a vendégteret, hogy kényelmesen elférjünk

– idézte fel az idei SZIN-t Kolonics Erika, a fesztivál fő szervezője, hozzátéve, ez a méret, ami még egy „jól élhető közeg”, egy olyan buli, ahová mindenki szívesen érkezik, és amire mindenki szívesen emlékszik.

(Borítókép: Armin van Buuren Sao Paulóban a brazíliai Lollapalooza fesztiválon 2023. március 26-án. Fotó: Mauricio Santana / Getty Images Hungary)