George Clooney megrázó részleteket mondott el Matthew Perry életéről

2023.12.20. 07:57
A Deadline-nak adott interjút George Clooney, amelyben többek között Matthew Perryvel való kapcsolatáról is beszélt. Korai ismeretségüknek köszönhetően sok személyes információval tisztában volt a színész életével kapcsolatban, azonban elmondta, sosem tudta, pontosan mennyi problémával is küszködött, amíg el nem olvasta a könyvét.

George Clooney, aki a Vészhelyzet sorozat által vált híressé, most több részletet is elárult színésztársával, Matthew Perryvel kapcsolatban, akivel egy időben szerepeltek a korszak legkedveltebb sorozataiban.

Az volt az álma, hogy sitcomban szerepelhessen, és ezt a Jóbarátok valóra is váltotta számára. Mégsem volt boldog. Nem hozott neki sem örömöt, sem békét

– fogalmazott Clooney.

A színész elárulta, akkor ismerte meg Perryt, amikor még csak 16 éves volt, és még a tenisz volt a mindene. Elmondása szerint sokat játszottak együtt, és roppant vicces fickónak találta már a kezdetektől – írja a PageSix.

Bár ismerték egymást, jóban voltak, Clooney nem volt tisztában vele pontosan, min is megy éppen keresztül Matthew Perry

Tudtam, hogy nem boldog, de sosem gondoltam volna, hogy napi tizenkét Vicodinnal vészeli át a mindennapjait. A könyvéből tudtam meg az összes szívszorító tényt

– mondta, hozzátéve, hogy Perry esete bizonyítja mindazt, amit a hírességek mindennap próbálnak átadni az embereknek: „A pénz és a hírnév önmagában nem tesz boldoggá, elsősorban magaddal kell rendben lenned.”