Lerántotta a leplet a TV2, ezek a műsorok érkeznek jövőre a csatornára

PAP 9843
2023.12.22. 16:10
Majoros Péter távozásával Pápai Joci sem marad a TV2 legsikeresebb vetélkedőjének élén, teljesen új műsorvezetőbrigáddal tér vissza a Zsákbamacska a csatorna képernyőjére 2024-ben. A nézettségi versenyben idén az élen végző televízió jövőre a régi formátumok mellett új realityvel és gameshow-val támad.

Nem tört meg az év végére sem a TV2 idei uralma, az egész éves átlagot nézve továbbra is első helyen van nézettségben a csatorna és a TV2 Csoport, ráadásul mindhárom kiemelt korcsoportban – a18-59, a 18-49 és a 4+ évesek között is – a teljes napon és főműsoridőben egyaránt. A vezető pozíciót természetesen szeretné a jövő évben is megtartani a csatorna ezért jövőre korábbi népszerű műsorok és vadonatúj, különleges formátumok is várják a nézőket – áll a csatorna közleményében.

2024-ben visszatér a képernyőre a Hazatalálsz, az új évadban elvarrják Virág, Dávid, Trixi, Raja és persze a többiek történetét. Tovább pörög a Kasza Tibi vezette Szerencsekerék is, a betűforgató gameshow a 2023-as év egyik nagy sikere volt. Szintén folytatódik a Mutasd a hangod!, a legmeghökkentőbb zenei show, ahol a játékosok adásonként ötmillió forintért igyekeznek kitalálni, ki az, aki az énekesek közül tátog és ki az, aki valóban a saját hangján és tökéletesen énekel.

Visszatér a képernyőre a 2023-as év legnézettebb adásával büszkélkedő formátum, a Zsákbamacska. A több évtizedes szünet után visszatérő formátum Majkával és Pápai Jocival debütált, ám

az új évadban új műsorvezetők terelgetik majd a nyereményre áhítozó játékosokat.

„Majoros Péternek és Pápai Jocinak ezúton is szeretnénk köszönetet mondani és örülünk, hogy osztozhattunk a sikerekben. Sok szerencsét kívánunk nekik a jövőben” – üzente a csatorna az előadóknak, akik közül Majka a mai nap jelentette be, hogy 16 esztendő után visszatér a rivális RTL-hez

Az új műsorokkal is az elsőségét őrizné meg a csatorna

A megszokott és jól ismert formátumok mellett jó néhány vadonatúj műsor is jelentkezik a TV2-n. Érkezik a Kincsvadászok, amiben a legkülönbözőbb, értékesnek remélt régiséggel érkeznek a stúdióba a szereplők, hogy aztán a szakértők segítségével fény derüljön arra, ócskaság-e, amit hoztak és filléreket sem ér, vagy valóban értékes kincs, amiért nagy összeget is hajlandók fizetni a gyűjtők. Az új formátum műsorvezetője Till Attila lesz.

A reality rajongók sem maradnak új műsor nélkül: visszatér a képernyőre a Kísértés, azaz a Temptation Island, amit ezúttal Thaiföldön forgatnak és a magyar nézői igényeknek megfelelően napi műsor készül belőle.

Szintén újdonság a TV2-n a Házasság első látásra, amiben vállalkozó szellemű hölgyek és urak arra vállalkoznak, hogy az általuk megadott paraméterek alapján a szakértők által számukra ideálisnak tűnő párral összeházasodnak úgy, hogy a házasságkötő teremben találkoznak először, a ceremónián. Innen indul a közös életük és hogy meddig tart, az csak rajtuk múlik!

2024-ben Ördög Nóra műsorvezetésével Magyarországra érkezik a Next Topmodel Hungary. Az Egyesült Államokban 24 évadot megélt tehetségkutató valóságshow (America's Next Top Model) hazai verziójában a szakmai zsűrit Axente Vanessa, Tomán Szabina, Tombor Zoltán és Merő Péter alkotják. A forgatások már javában zajlanak.

Gameshow műfajban is érkezik újdonság, a Password – A jelszó címmel. A legendás szójáték, ami évtizedek óta nagy kedvenc Amerikában. A sztároknak és a játékosoknak úgy kell kitalálniuk szavakat, hogy segítségül egyetlen kifejezést adhatnak egymásnak. A show bejárta a világot és hamarosan indul Magyarországon is a játék – zárul a csatorna közleménye.

Borítókép: Pápai Joci és Majoros Péter Majka a Zsákbamacska sajtótájékoztatóján 2023. március 2-án. Fotó: Papajcsik Péter / Index)