Egy évvel a balesete után visszatér Jeremy Renner

GettyImages-1481589488
2024.01.02. 06:28
A színész a CNN szilveszteri különkiadásában árulta el, hogy egy héten belül visszatér a munkához, így ismét látni lehet majd a Kingstown polgármestere című sorozatban.

Mint megírtuk, Jeremy Renner egy évvel ezelőtt, 2023. január 1-jén megsérült egy balesetben, miután egy hókotró elsodorta, aminek következtében kritikus, de stabil állapotban szállították kórházba. Ahogy az később kiderült, rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett, mivel 30 csontja eltört, több műtéten is átesett, és hetekig az intenzív osztályon kezelték.

A színész rendszeresen dokumentálta, hogyan halad a felépülése, és alig több mint három hónappal a balesetet követően már újra lábra tudott állni. Azzal kapcsolatban eddig viszont csak találgatni lehetett, vajon mikor tér vissza a filmezéshez. A színész erről, illetve a gyógyulásáról Andy Cohennel és Anderson Cooperrel beszélgetett a CNN szilveszteri különkiadásában.

Ahogy Renner kiemelte a beszélgetésben, van mit megünnepelnie a 2023-as évvel kapcsolatban, mivel sok mindenért lehet hálás.

Hozzátette, nagy családja van, a kislánya jelenleg 10 éves, és tudja, hogy sok embernek okozott volna csalódást, illetve többek életét fenekestül felforgatta volna, ha meghal. Elmondása szerint még mindig keményen kell dolgoznia a felépüléséért nap mint nap, és küzdenie kell – írja a Variety

A műsorvezetők arról is kérdezték őt, mikorra várható a visszatérése a Kingstown polgármestere nevezetű sorozatba, amelynek a harmadik évada fog következni. A színész pedig nem adott kitérő választ, hanem azt is közölte velük, mikor kezdődik a forgatás.

Ez egy elképesztően mozgalmas év volt. Úgy gondolom, készen állok rá, és elég erős vagyok hozzá. Szó szerint egy hét múlva kezdek

– jelentette ki.