Megszólalt a repülőgép-balesetben elhunyt Christian Oliver felesége

2024.01.06. 16:31
Miután csütörtökön repülőgép-balesetet szenvedett, és két lányával együtt meghalt Christian Oliver német származású színész, felesége, gyermekei édesanyja közleményben emlékezett meg az elveszített családtagokról.

Mint megírtuk, repülőgép-szerencsétlenségben életét vesztette Christian Oliver, a Cobra 11 színésze. Az 51 éves német származású férfi két lányával nyaralt a Karib-szigeteken, és éppen Bequia szigetéről repültek St. Lucia szigetére, amikor a kisrepülőgépük vízbe zuhant.

A színész felesége, Jessica Klepser most családjával közös nyilatkozatban szólalt meg a tragédiáról, és emlékezett meg férjéről és gyermekeiről. Klepser családjának közleményét Amy Jordan, a Wundabar Pilates nevű vállalat tulajdonosa osztotta meg a cég hivatalos Instagram-oldalán. 

Jessica Klepser a cég kaliforniai kirendeltségének regionális vezetőjeként dolgozik.

Mélyen elszomorít minket a 2024. január 4-én történt tragikus repülőgép-szerencsétlenség, amely szeretett családtagjaink életét oltotta ki. Lányaink, a 12 éves Madita és a 10 éves Annik édesapjukkal, Christiannal együtt éppen egy karibi nyaralásról tértek haza. Sajnos a kisrepülőgép négy utasa nem élte túl a balesetet

– olvasható a közleményben.

Mint írták, Madita a Louis Armstrong Középiskola 7. osztályos tanulója volt, és kiemelkedő volt tanulmányaiban, szeretett táncolni és énekelni, míg Annik a Wonderland Ave Általános Iskola 4. osztályos tanulója volt, aki szelíd, ugyanakkor erős is volt.

„Mindig ő volt az első, aki egy kedves szót vagy egy vigasztaló ölelést ajánlott. Szenvedélyei közé tartozott a kosárlabda, az úszás és a művészet különböző formái” – tették hozzá.

A közleményben arra is kitértek, hogy a lányok édesanyjukat, nagyszüleiket, számos nagynénit, nagybácsit és unokatestvért hagytak hátra. Hozzátették, hogy Christian Oliver elvesztését mélyen átérzik azok, akik ismerték őt.