Gálvölgyi János: „Rohadt, büdös liberális és mindenféle jelzővel illettek”

2024.01.08. 14:14
Gálvölgyi János szerint a Heti Hetes című műsor óta hordja a „rohadt, büdös liberális” stigmát, de ez nem érdekli. Hozzátette, szerinte a következő 70-80 évben nem várható változás a magyar politikai életben.

Gálvölgyi János az Újbudai Nagykávéház című műsorban többek között súlyos betegségéről is beszélt – vette észre a Mandiner. Mint mondta, most jól van, „de nem lehet tudni, hogy a következő pillanatban mi lesz”.

A színész az egykori Heti Hetes című műsort Hernádi Judit szavaival írta le, miszerint az jó skatulya lett, ugyanis a műsor szereplőit sokan „rohadt, büdös liberális és mindenféle jelzővel illették”.

Ott mindenki a saját véleményét mondta, soha nem mondták meg, mit kell mondanunk

– fogalmazott a színész, aki mint hangsúlyozta, egyik pártnak sem a tagja, de a szimpátiáját sohasem tagadta.

Gálvölgyi János a Nemzeti Színházban történt balesetre és Vidnyánszky Attila igazgató lemondásának visszavonására úgy reagált, hogy „elképesztő, hogy hova jutottunk”.

Hogy lehetne változtatni? Valahol az alapoknál lehetne kezdeni, de erre én a következő 70-80 évben nem látok esélyt

– mondta a színész, aki Magyarország és a fiatal nemzedék helyzetéről azt mondta, hogy „azt nekik kell megoldani, az az ő életük”. Ezt követően ironikusan hozzátette, hogy „nem normálisak, akik elmennek Magyarországról, borzasztó lehet Londonban, vagy New Yorkban élni” – mondta.