Így reagált Vilmos herceg a hírre, hogy Meghan Markle várandós

2024.01.08. 05:56
Vilmos és Harry herceg között többször is voltak feszült pillanatok, de a hír hallatán már enyhült a viszony a fivérek között.

Nem volt felhőtlen a viszony Károly király két fia, Vilmos és Harry herceg között. Utóbbi a nemrég megjelent memoárjában elevenítette fel az alkalmat, amikor testvére egy elfajult vita hevében a falhoz lökte, provokálta, majd amikor Harry nem ütött vissza, elnézést kért öccsétől, és kérte, hogy ne mondja el feleségének, Meghannek.

Harry herceg nem tett így azonnal, helyette a terapeutáját hívta fel, hogy segítsen neki feldolgozni a történteket.

A fagyos hangulat napjainkban is megmaradt a fivérek között, de volt, amikor együtt is tudtak örülni. A Mirror emlékeztet arra, hogy Vilmos herceg az unokatestvérük esküvőjén tudta meg, hogy sógornője állapotos, aminek akkor nagyon megörültek. Harry a Tartalék című könyvében így emlékszik vissza a 2018-as eseményekre:

A Szent György-teremben tartott fogadás után Meg és én félrehívtuk Willyt. Egy nagy teremben voltunk, a falakon páncélruhák. Furcsa szoba, furcsa pillanat. Elsuttogtuk a hírt, Willy pedig mosolyogva azt mondta, hogy el kell mondanunk Kate-nek. Ő a szoba túloldalán volt, Pippával beszélgetett. Mondtam, hogy később is megtehetjük, de ő ragaszkodott hozzá. Így hát elmentünk és elmondtuk Kate-nek, aki szintén széles mosollyal és szívből gratulált. Mindketten pontosan úgy reagáltak, ahogy reméltem.

A brit királyi család és Harryék viszonya továbbra sem felhőtlen a sajtóbeszámolók szerint, kérdéses volt, hogy a 2023-as karácsonyt már esetleg ismételten együtt töltik-e.