Ősszel érkezik a boltokba Lisa Marie Presley posztomusz önéletrajza

GettyImages-144165499
2024.01.12. 15:49
Lánya, Riley Keough segített néhai édesanyjának memoárja megírásában, amelyben az ígéretek szerint egy eddig nem ismert oldalát is megismerhetjük Lisa Marie Presley-nek.

Elvis Presley és Priscilla Presley egyetlen gyereke volt Lisa Marie Presley, aki egy korábbi orvosi beavatkozás utólagos komplikációja miatt vesztette életét mindössze 54 évesen, 2023 január 12-én, amit az Index is megírt. Bár egyszer sikerült őt újraéleszteni, a kórházban beállt nála az agyhalál, ahonnan már nem volt visszaút és a családja is ezt kérte az orvosoktól. 

Lisa Marie Presley rajongásig szerette híres szüleit, de az ő magánélete nem volt felhőtlen. Az egyetlen fia öngyilkos lett 2020-ban és több boldogtalan házassága is volt. 

Riley Keough méltó emléket akar állítani édesanyjának, és azt hangoztatja, hogy a tervek szerint idén október 15-én megjelenő könyvben, többségében valóban édesanyja szavai hangzanak el, ő csak kitölti a gondolati réseket narrációs segítségével – írja a The Guardian.

Kevés embernek volt lehetősége megismerni, hogy ki is volt valójában az anyukám, azon kívül, hogy Elvis lánya. Szerencsés voltam, hogy megkaptam ezt a lehetőséget. Az önéletrajzának kiadására való előkészítésen dolgozni kiváltság volt, bár keserédes

– mondta Keough. Azt is hozzátette, hogy olyan őszinte és sérülékeny oldaláról lehet megismerni a könyvön keresztül Lisa Marie Presley-t, melyet csak kevesen ismertek. 

Lisa Marie Presley halála után egyébként nem volt egyszerű rendezni Elvis Presley vagyoni hagyatékát. Végül hosszú bírósági pereskedés után Elvis Presley unokája, Riley Keough lett az egyetlen jogos örökös, erről itt írtunk

(Borítókép: Lisa Mary Presley 2012. május 10-én. Fotó: Michael Tran / Getty Images Hungary)