Azonnali hatállyal kirúgták a betegszállítót, aki magára hagyta Curtis édesanyját

2024.01.22. 15:55
Kirúgták a betegszállítót, aki Curtis édesanyját mezítláb és köntösben, egy műanyag székre ültetve hagyta az ajtó előtt. Az idős asszony ismét kórházba került, ezúttal minden gördülékenyen ment.

Korábban az Index is írt arról, hogy Curtis (Széki Attila) édesanyjához mentőt kellett hívni. Miután az asszonyt hazaszállították, a rapper állítása szerint a mentők csak letették őt a folyosóra, és nem kísérték be a lakásba. 

Később Győrfi Pál is megszólalt  az ügyben, amelyben vizsgálatot is indítottak. Erről itt számoltunk be.

Az ATV információi szerint 

a betegszállítót végül kirúgták.

A portálnak Curtis testvére, Széki Tibor úgy nyilatkozott, hogy a betegszállító cég, a Filter Fitt Kft. tulajdonosa felhívta őt, és bocsánatot kért. Hozzátette, tudja, hogy megbocsáthatatlan, ami történt.

A tulaj elismerte, hogy beosztottja hibázott, akit emiatt azonnali hatállyal kirúgott. Végül felajánlotta, ha tud, akkor bármiben segít a családnak.

Újra kórházba került Curtis édesanyja

Vasárnap reggel eszméletlenül talált rá családja Curtis édesanyjára. Az idős nőt így ismét kórházba szállították – tudta meg a Blikk.

Sajnos édesanyánk vasárnap reggel ismét rosszul lett. Apám nővére kereste telefonon, és mivel nem vette fel, egyből hívott minket. Odasiettünk és eszméletlenül találtuk otthonában

– árulta el a portálnak Curtis testvére, Széki Tibor. Hozzátette, hívták a mentőket, akik most gyorsan és profin jártak el.

Most nagyon flottul, gördülékenyen ment minden, akárcsak a kórházzal. Nem értem, ez korábban miért nem tudott így működni, ahogy azt sem, hogy miért engedték édesanyámat haza ilyen állapotban, miért nem vizsgálták ki. Szerencsére most megfelelően ellátják a SOTE 2-es klinikán

– mondta Széki Tibor hozzátéve, hogy édesanyja már jól van, a történtek óta beszélt is vele.