Sharon Stone egy heroinfüggővel és egy elítélttel randizott

GettyImages-1856271850
2024.01.28. 15:47
A színésznőnek nincs szerencséje, ha párkapcsolatokról van szó. Az utóbbi időszakban az online ismerkedéssel próbálkozott, azonban sokszor járt pórul.

A 65 éves Sharon Stone már kétszer volt házas, előbb Michael Greenburg forgatókönyvíró oldalán találta meg a boldogságot, akivel 1984 és 1987 között voltak férj és feleség, majd 1998-tól 2004-ig Phil Bronstein újságíróval volt együtt. Bronsteinnel közösen nevelik gyermeküket, Roant, illetve a színésznő már egyedülálló szülőként fogadta örökbe a jelenleg 17 éves Quinnt és a 16 éves Lairdot. Stone ugyanakkor évek óta töretlenül keresi a szerelmet, és még az online társkereséstől sem riadt vissza. Ahogy azt a The Times magazinnak adott interjújában kifejtette, sajnos több esetben megjárta az internetes ismerkedéssel. 

Mint a beszélgetés alatt megjegyezte, a Tinder és a Bumble alkalmazással is tett már egy próbát – utóbbin ráadásul le is tiltották, mert a felhasználók azt hitték, valaki visszaél a képeivel, így jelentették a profilját. Elmondása szerint annak ellenére, hogy jelen van ezeken az appokon, nem egyéjszakás kalandokra, hanem párkapcsolatra vágyik.

Stone állítása szerint az elmúlt időszakban randizott már elítélttel, illetve heroinfüggővel is, akivel a Los Angeles-i Hotel Bel-Airben került sor a találkozóra, ami nem tartott sokáig. Ahogy kiemelte, míg ő odaérkezve egy pohár vizet rendelt a pincértől, randipartnere egyből egy koktéllal indított, amiben abszint volt, ez pedig azonnali távozásra késztette őt. 

Nem azért mentem fel a Tinderre, hogy csak lefeküdjek valakivel. Annyira egyszerű megd*gni valakit, ehhez nem kell még a Tinderre sem felmenni

– jelentette ki.

A színésznő elmesélte, a koronavírus-járvány alatt két online párkapcsolatba is belebonyolódott, ám sokkal inkább terapeutaként viselkedett, aki segített túljutni a férfiaknak a szakításukon. Az egyiküktől épp el akart válni a felesége, akivel két közös gyerekük van, míg a másik szakított a barátnőjével, aki azt követően, hogy terhes lett, abortuszhoz folyamodott ahelyett, hogy összekötötték volna az életüket. Stone az interjúban hangsúlyozta, lelki támaszt nyújtott mindkét férfinak, ami végül számára is kifizetődőnek bizonyult. Mint mondta, ebben az évben viszont abban reménykedik, hogy végre szerelembe eshet, bár nincsenek konkrét elvárásai.

Nem keresek semmit, soha nem is tettem, mert nem gondolom, hogy minden úgy történne. Épp ácsorogsz valahol, valaki eljön melletted, elkezd beszélni hozzád, megfordulsz, és azt gondolod: »Mi van?« Aztán a következő, ami az eszedbe ötlik, hogy két év eltelt

– mondta, kiemelve, általában azok az emberek maradnak párkapcsolat nélkül, akiknek egy teljes listájuk van az elvárásokról, ezáltal megnyugtatva magukat azzal, hogy mindent megtettek annak érdekében, hogy rájuk találjon a szerelem, holott ennek az ellenkezője igaz. 

(Borítókép: Getty Images)