Gajdos Tamás reagált Gesztesi Máté kinevezésére: Bátor vállalkozás

2024.01.30. 15:24
Gajdos Tamás az ATV-től való távozása óta remekül érzi magát, és most azt is elárulta, mit gondol az utódjáról, Gesztesi Mátéról. Szerinte néhány hónappal a választások előtt a mély vízbe dobni egy tehetséges, új híradós arcot, bátor vállalkozás.

Mint megírtuk, a tavalyi botrányt követően az ATV megtalálta, ki tölti be a távozó Gajdos Tamás feladatkörét a csatorna híradójában. A megoldás házon belül jött. Az egykori színészlegenda, Gesztesi Károly fiát, Gesztesi Mátét láthatják a jövőben a nézők a hírműsorban, aki eddig az ATV-nél időjárás-jelentő volt.

Gajdos Tamás most a story.hu-nak elárulta, sajátos érzések kavarognak benne a híradós híreket olvasva. Távozása óta remekül érzi magát, mert rengeteg új feladata van, és a sportos hobbijaira is több idő jut. Ugyanakkor bevallotta: hiányoznak neki a kollégái, és az a remek csapat, ami ott összejött az elmúlt években.

Az interjúban azt is elmondta, hogy az utódjaként bemutatott Gesztesi Mátét tiszteli  a színházi és filmes szakmában mutatott kvalitásai miatt, de hozzátette:

Legyünk őszinték, a híradózáshoz eddig nem túl sok köze volt. Egy fiatal, tehetséges csapat állt így vele ott most össze, de láthatóan továbbra is hiányzik közülük egy ismert, megfelelő tapasztalattal és szakmai presztízzsel rendelkező húzónév, aki hitelesíti és megadja a híradó korábbi években kialakult presztízsét.

Szerinte néhány hónappal a választások előtt a mély vízbe dobni egy tehetséges, új híradós arcot, bátor vállalkozás, „na de hát teher alatt nő a pálma”. Gajdos Tamás sok sikert kívánt Gesztesi Máténak, és a csapat többi tagjának is, azaz Nemes Annának, Köböl Anitának, Stohl Lucának és Tóth Gézának.