Heidi Klum félmeztelenül bosszantja a gyerekeit

2024.02.01. 13:15
Seallel közös négy kamasz gyereke nehezményezi, hogy a szupermodell mama sokszor pucérkodik otthon.

Az 50 éves Heidi Klum elárulta, hogy négy, Seallel közös gyerekének sokszor rá kell szólnia, hogy öltözzön fel rendesen, mert jönnek a barátok. Ahogy a modell elárulta, a sok strandon töltött topless megtette hatását, már otthon sem szeret fürdőrucizni, ha a medencéjük mellett heverészik, de persze csak ha nincs ott senki – írja az Independent.

Ha viszont a kamaszok barátai is átugranak hozzájuk, a 19 éves Leni, a 18 éves Henry, a 17 éves Johan és a 14 éves Lou gyorsan ráveszi Klumot, hogy öltözzön fel kicsit alaposabban. A modell azt mondja, soha nem akart zavarba hozni senkit, de ha egyedül van, elengedi magát.

Az America’s Got Talent műsorvezetőjének legnagyobb gyereke, Leni szerint egyszer átmentek a barátnői, és anyukája toplessben napozott a medencénél, ő ettől persze zavarba jött, mert más anyukákat sosem látott félmeztelenül. De náluk ez bevett gyakorlat volt.

De Leni olyan pikáns részleteket is megosztott a híres anyukáról, hogy szexuális segédeszközöket tart egy szekrényben, amit ő kisebb korában meg is talált egyszer, és azt hitte, mikrofonra bukkant. Később a barátainak mindent megmutatott ezen a tiltott területen, és videókat csináltak a tabuzónában. Hát nem könnyű egy szupermodell gyerekének lenni, az már biztos.