Meghalt egy stábtag a legújabb Marvel-sorozat forgatásán

2024.02.07. 13:44
A Wonder Man című új Marvel-sorozat forgatásán fatális baleset történt, ugyanis az egyik forgatási szünetben meghalt a stáb egyik tagja. A 41 éves Juan Osorio fénytechnikusként dolgozott a forgatáson.

A Los Angeles-i Radford Studio Centerben zajlott a legújabb Marvel-sorozat, a Wonder Man forgatása. Az egyik szünetben fatális baleset történt, amikor az egyik fénytechnikus, Jaun Osorio meghalt. A férfi halálát egy magasított járda okozta, amin feltehetően szerencsétlenül eshetett el – írja a BBC.

A Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Hatóság (OSHA) nyomozást indított az ügyben.

Szeretnénk kifejezni részvétünket és együttérzésünket a férfi családja és barátai felé. Mindenben támogatjuk őket, és természetesen a hatóságokkal is együttműködünk

– fogalmazott a Marvel szóvivője.

A Yahya Abdul-Mateen II és Ben Kingsley főszereplésével készülő Wonder Man forgatása márciusban kezdődött volna újra, miután a legutóbbi hollywoodi sztrájkok miatt késett. A Disney+-sorozat középpontjában Simon Williams áll, aki természetfeletti képességekkel megáldva csatlakozik a szuperhősök világához.

Bár a halálesetek és súlyos sérülések a film- és televíziós forgatásokon viszonylag ritkának számítanak, az elmúlt években számos nagy visszhangot kiváltó incidens történt, többek között Alec Baldwin botránya