Keresés

113 találat az Indexről, és 7 a környékéről.

2022 december 10., 00:28

A karácsonyi tévézés mint családi hagyomány A karácsonyi tévézés mint családi hagyomány

A karácsonyi tévézés sok család számára több évtizedre visszanyúló hagyomány, de vajon melyek a legjobb ünnepi filmek? Cikkünkben azoknak nyújtunk segítséget, akik a karácsonyi vacsoramenü mellé minden ízlést kiszolgáló filmes menüvel is szeretnének készülni!

2022 július 4., 00:24

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban – a Star Wars 45 éve Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban – a Star Wars 45 éve

A Star Wars univerzuma kiapadhatatlan forrás az újabb és újabb történetekhez, akár egy galaxist meg lehetne tölteni a klasszikushoz és újabb filmekhez, sorozatokhoz kapcsolódó érdekességekkel. Cikkünkben hiperűrsebességre kapcsoltunk és bejártuk a messzi-messzi galaxist!

2022 június 15., 00:01

MARVEL, AZ UNIVERZUM KÖZEPE MARVEL, AZ UNIVERZUM KÖZEPE

A Marvel születése és későbbi sikereinek kulcsa legalább annyira összetett történetet takar, mint az általuk megalkotott Marvel Univerzum. Akik nem rabjai a képregényeiknek, filmjeiknek, sorozataiknak vagy épp videójátékaiknak, még azok is biztosan hallottak már Pókemberről, Amerika Kapitányról, Vasemberről, esetleg Thorról. Most egy cikkben foglaljuk össze születésük történetét, bemutatjuk alkotóikat és azt is, hogy mikor, kik mozgatták a szálakat, amíg felépült egy mára sok milliárd dollárt érő univerzum.