Kárpáti Rebeka elárulta, milyen lagzira vágyik milliárdos szerelmével

2024.02.14. 11:55
Kárpáti Rebeka megerősítette, valóban jegyben járnak Lénárd Andrással, a Csíki Sör tulajdonosával. A fiatal szépségkirálynőt egy hatalmas gyémántgyűrűvel jegyezte el 17 évvel idősebb párja. Az influenszer arról is beszélt, milyen lagzira vágyik a jövőben.

Mint írtuk, Kárpáti Rebeka és Lénárd András 2023 júliusa óta alkotnak egy párt. Már idén januárban úgy tűnt, a fiatal szépségkirálynőt eljegyezte 17 évvel idősebb párja. Az influenszer ujján hatalmas gyémántgyűrűt is kiszúrtak, amelyet a feltételezések szerint a Csíki Sör tulajdonosától kapott.

Kárpáti Rebeka szerdán a Tények Plusz riportjában erősítette meg, hogy Lénárd Andrással valóban jegyben járnak. A lánykérésről nem osztott meg részleteket, azonban elárulta, milyen lagzira vágyik milliárdos szerelmével.

Nagyon sok esetben mostanában azt látom, hogy elviszi a fókuszt a külcsín az esküvővel kapcsolatban. Hogy minden legyen tökéletes, a dekor, a ruha meg minden, csak pont a lényeg – mondjuk – nem oké, vagy nem százszázalékos. Úgyhogy én nem álmodok ilyen nagyon nagy, hatalmas, habcsókos esküvőről

– fogalmazott a műsorban Kárpáti Rebeka.

Megjegyezte, az esküvő mellett a gyermekvállalásra is régóta vágyik már, de ezt a lagzival együtt még a jövőnek nevezte. 

Szijjártó Péter visszavonta Lénárd András diplomata-útlevelét

Ahogy az Index beszámolt róla,  januárban derült fény arra, hogy Lénárd András, a Csíki Sör tulajdonosa magyar diplomata-útlevéllel próbált meg kibújni egy gyorshajtásért kapott büntetés alól.

Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterhez fordult az ügyben. Kiderült, hogy Lénárd András január 7-én egy bukaresti rendszámú Bentley-vel 162 kilométer per órás sebességgel száguldozott az Arad megyei Nagylak közelében az autópályán, egy olyan szakaszon, ahol egyébként százas korlátozás volt érvényben.

Ez a vétség 3300 lejes (körülbelül 250 ezer forintos) büntetéssel és a sofőr jogosítványának 90 napos bevonásával járt, amit a Csíki Sör tulajdonosa nem fogadott el. Fellebbezésében arra hivatkozott, hogy ő magyar állampolgár, aki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megbízottja, diplomata-útlevéllel is rendelkezik.

Magyar Levente államtitkár megerősítette: „A külgazdasági és külügyminiszter visszavonta Lénárd András diplomata-útlevelét, annak használatára a továbbiakban nem jogosult.”